Prijazen operater

Najbolj optimalen paket

Oranžni Optimum prvo leto le 19,99 € na mesec.

Vaš T-2

Prijazni 24/7

Povezujemo prijaznost, udobje in vrhunsko kakovost.

En mesec brezplačno

Odkrijte T-2 TV v vsej njeni moči!

Preizkusite vse napredne funkcije v kateremkoli internetnem omrežju.

T-2 Klub

Posebna ponudba
TCL televizij

Ne zamudite velikih prihrankov!

TOP MODEL MESECA

Honor Magic6 Lite

+ darilo brezžične slušalke

Mobilno + TV

Prijazni paketi

Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami in ugodnimi naročniškimi paketi. Izberite sebi najbolj prmernega in ga po želji nadgradite.

Prijazno optično omrežje

Z izbiro optičnega omrežja bo zmogljivost prenosa podatkov večja in omrežje bolj stabilno. Priklopite se na optiko in nadgradite delovanje vaših storitev.

Mobilno

PRIJAZNI MOBILNI PAKETI

Izberite prijazni mobilni paket Oranžni s klici, SMS in MMS sporočili v vsa slovenska omrežja. Dodajte še količino prenosa podatkov po vašem okusu za doma ali v EU.

Zakaj je T-2 prijazen?

Ker nudimo le najboljše. Enostavne rešitve s prijazno ceno, ki je primerna za vsakogar. Prilagojene pakete, ustvarjene po vaših željah. Vrhunske storitve, ki slovijo po zanesljivosti in učinkovitosti. Prijazno pomoč, ko nas potrebujete. Cenimo vaše želje in jih uresničujemo. Smo tu za vas. Prijazni in s ciljem, da vam zagotovimo prijazno uporabniško izkušnjo.

Izbrane ugodnosti v T-2 Klubu

Vse naše člane T-2 kluba razvajamo s številnimi ugodnostmi, ki jih lahko izkoristijo pri nakupu novega telefona, prenosnika, televizije ali drugih pripomočkov. 

Tablica Blackview TAB 16
Gaming stol Genesis Astat 700

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?