20 let zadovoljnih naročnikov in prijaznosti

S prihajajočo 20-letnico se z navdušenjem oziramo na vse, kar smo skupaj dosegli. Naša zgodba ni le zgodba o poslovnem uspehu, ampak tudi o tem, kako smo skozi leta gradili mostove zadovoljstva z našimi naročniki in spoštovanja do okolja ter skupnosti.

Grajenje odnosov

Pri T-2 smo vedno verjeli, da ste naročniki srce našega poslovanja. Vaše zaupanje in zvestoba sta bili in sta še jedro naše rasti in razvoja. Vsako dejanje, vsaka odločitev, ki smo jo sprejeli, je bila usmerjena v to, da bi naredili vašo izkušnjo še boljšo in zadovoljstvo še večje. Pri T-2 se zavedamo, da so za odlično uporabniško izkušnjo potrebni stebri vrhunskih storitev in odlične podpore. In prav na teh stebrih želimo graditi odnose z vami še naprej.

20 let zadovoljnih naročnikov

Zaupanje in zvestoba, ki ju izkazujete naročniki, sta najlepša pokazatelja uspeha, ki nas spodbujata, da ostajamo na poti nenehnega izboljševanja, vedno z osredotočenostjo na zadovoljstvo in potrebe svojih naročnikov.

 

Najbolj zadovoljni uporabniki

Prijazne storitve

Spletna raziskava Episcentra že vrsto let zapored prikazuje vaše zadovoljstvo z našimi kakovostnimi storitvami. Stremimo k temu, da jih oblikujemo in prilagajamo vašim željam in potrebam. V družbi vrhunskega interneta in bogate ponudbe televizijskih programov želimo ustvariti košček sproščenega doživetja v tem hitrem tempu življenja. 

Prijazno razmerje med kakovostjo in ceno storitev

 

Mag. Jure Dokl, vodja sektorja za upravljanje odnosov s strankami v podjetju T-2

Naročniki T-2 so potrdili, da so storitve T-2 vredne denarja. Ponujamo široko paleto paketov po konkurenčnih cenah, ki ustrezajo različnim potrebam in proračunom.

Prijazni klicni center

Po podatkih preteklih raziskav ste nas prepoznali kot operaterja z najboljšo podporo uporabnikom. Za hitro odzivnost, dostopnost in strokovnost so zasluženi naši T-2 strokovnjaki v klicnem centru. Ne glede na to, ali se soočate s tehnično težavo, potrebujete pomoč pri uporabi storitev ali pa imate kakršno koli drugo vprašanje, vam bodo z veseljem pomagali. Za nas je pomembno, da vam stojimo ob strani, ko nas potrebujete.

Igor Kulaga, vodja oddelka za podporo uporabnikom

Oddelek za podporo uporabnikov predstavlja enega ključnih oddelkov v našem podjetju. V današnjih hitro razvijajočih časih na trgu poslovanja želimo mladim in perspektivnim nuditi dobro in stabilno zaposlitev, dobro zaposlitveno izkušnjo in veliko znanja katerega uporabljamo pri pomoči in reševanju težav naših zvestih strank.

Klicni center

T-2 ljubi življenje: Dobrodelnost in prijaznost

Dobrodelnost in prijaznost sta gonilni sili za ustvarjanje pozitivnih sprememb v naši družbi. Ljubezen do življenja smo povezali z dobrodelnostjo ter poleg manjših dobrodelnih akcij opremili zdravstvene ustanove z najboljšo opremo, ki je ključna za reševanje življenj. Najbolj ponosni pa smo na najlepšo zgodbo v okviru projekta T-2 ♥ življenje, kjer smo s pomočjo poslovnih partnerjev, uporabnikov in zaposlenih podprli društvo Slojenčki in tako pomagali našim najmlajšim.

Prijazni do okolja

Pri T-2 nam je mar za naš planet, zato stremimo k trajnostnemu poslovanju. Zmanjšujemo porabo goriva, uvajamo zeleno mobilnost, digitaliziramo poslovanje in skrbno načrtujemo porabo energije♻️. Naš cilj je zmanjšati ekološki odtis in še naprej stopati po zelenih korakih za lepšo prihodnost.

GreenGo

20 let prijaznosti

Prijaznost je vrednota in ključni element uspeha. Je središče našega delovanja, ki temelji na skrbi, spoštovanju, ustrežljivosti in posluhu za vaše potrebe. Je tisto, kar nas povezuje z vami in gradi trdne temelje za uspešno sodelovanje in pozitivne odnose. Skupaj z vami želimo še naprej pisati zgodbo o vrhunskih storitvah, odlični podpori, prijaznem odnosu in trajnostnem delovanju.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?