Družba T-2 z novim poslovodstvom

Vodenje telekomunikacijske družbe T-2 je danes po predaji poslov s strani stečajne upraviteljice znova prevzelo poslovodstvo na čelu z mag. Juretom Valjavcem. Poslovanje družbe je tako po več kot letu dni neupravičenega, neutemeljenega in neustavnega stečaja, čemur je konec preteklega meseca pritrdilo tudi ustavno sodišče in ga dokončno razveljavilo, znova steklo po običajnih in ustaljenih tirih.

Skupščina telekomunikacijske družbe T-2 je na včerajšnji seji odpoklicala dosedanje člane poslovodstva družbe in imenovala novo poslovodstvo, ki ga bo še naprej vodil predsednik mag. Jure Valjavec, člana pa bosta mag. Jože Zrimšek in Gregor Štampohar. Novo poslovodstvo prevzema vodenje T-2 za obdobje štirih let. Mag. Jože Zrimšek je v tem mandatu zadolžen za področje tehnike, Gregor Štampohar pa prevzema vodenje prodaje in marketinga. Prokurist družbe T-2 ostaja Jurij Krč.

 

Prevzem vodenja družbe T-2, ki ima 333 zaposlenih, s strani novega poslovodstva pomeni nov zagon pri delovanju in razvoju  družbe T-2, ki bo tudi v prihodnje skrbela za uvajanje novih, še naprednejših tehnoloških rešitev, ki jo uvrščajo med edinstvene in ključne ponudnike storitev na slovenskem trgu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?