07 Apr 2017

Družba T-2 z novim poslovodstvom

Vodenje telekomunikacijske družbe T-2 je danes po predaji poslov s strani stečajne upraviteljice znova prevzelo poslovodstvo na čelu z mag. Juretom Valjavcem. Poslovanje družbe je tako po več kot letu dni neupravičenega, neutemeljenega in neustavnega stečaja, čemur je konec preteklega meseca pritrdilo tudi ustavno sodišče in ga dokončno razveljavilo, znova steklo po običajnih in ustaljenih tirih.

Skupščina telekomunikacijske družbe T-2 je na včerajšnji seji odpoklicala dosedanje člane poslovodstva družbe in imenovala novo poslovodstvo, ki ga bo še naprej vodil predsednik mag. Jure Valjavec, člana pa bosta mag. Jože Zrimšek in Gregor Štampohar. Novo poslovodstvo prevzema vodenje T-2 za obdobje štirih let. Mag. Jože Zrimšek je v tem mandatu zadolžen za področje tehnike, Gregor Štampohar pa prevzema vodenje prodaje in marketinga. Prokurist družbe T-2 ostaja Jurij Krč.

 

Prevzem vodenja družbe T-2, ki ima 333 zaposlenih, s strani novega poslovodstva pomeni nov zagon pri delovanju in razvoju  družbe T-2, ki bo tudi v prihodnje skrbela za uvajanje novih, še naprednejših tehnoloških rešitev, ki jo uvrščajo med edinstvene in ključne ponudnike storitev na slovenskem trgu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam