Kaj gledati v naslednjih dneh na T-2 TV?

Za prve dni meseca maja smo izbrali nekatere najbolj zanimive vsebine, ki si jih boste lahko ogledali na programih T-2 televizije. Verjamemo, da smo našli za vsakogar nekaj, različnih znanih produkcijskih hiš in žanrov. Na svoj račun bomo prišli tako ljubitelji najnovejših filmov, kot tudi oboževalci filmskih klasik. V kategoriji Evropski filmi bomo skupaj obeležili dan Evrope, najbolj radovedni pa bomo uživali ob tematskih blokih programov Viasat. Brezplačno si lahko ogledate še TOP film meseca maja.

TOP film: Varuj mi ženo

Drugi del akcijske komedije se nadaljuje štiri leta po dogodkih iz prvega dela. Potem ko sta morala sodelovati največja nasprotnika: Najbolj iskani plačani morilec Darius Kincaid in telesni stražar Michael Bryce, mora telesni stražar zaradi stresa in nočnih mor na prisilen oddih. Ko se končno sprijazni, da ne bo več telesni stražar in uporabljal orožja, ga pred atentatom reši morilčeva žena Sonia Kincaid, ki ga je poiskala, da bi rešil njenega moža. Ker Bryce ne sme uporabljati strelnega orožja ali kakršnega koli drugega orožja, bo moral Dariusa rešiti s svojo pametjo in inteligenco. Film Varuj mi ženo si v mesecu maju lahko ogledate brezplačno.

Kategorija Evropski filmi

Dan Evrope je dan praznovanja miru in enotnosti v Evropi, ki ga praznujemo 9. maja. Praznovanju se bomo pridružili tudi v T-2, zato smo od 6. do vključno 9. maja v videoteki na T-2 TV odprli posebno kategorijo »Evropski filmi«. Na voljo je več kot 130 naslovov evropske filmske produkcije, ki si jih v tem obdobju lahko izposodite za le 0,99 € za posamezen film.

HBO

Nagrajene in kultne serije, najnovejši filmi in klasike, resničnostni formati in vsebine za otroke ustvarjajo raznovrsten katalog v katerem lahko vsak najde nekaj zase, kadarkoli na HBO Max:

Dojenček: Nova serija vključuje črno humoren, surov pregled materinstva z vidika ženske, ki ne želi biti mati. Serijo lahko spremljate vsak ponedeljek na HBO ob 21.30 ali preko HBO Max;

To mesto je naše: Miniserija, ki temelji na literarni predlogi raziskovalnega novinarja Justina Fentona. Nova epizoda bo na sporedu vsak torek ob 20. uri na HBO, isti dan pa tudi na HBO Max;

Milijarde: Četrta sezona hit serije prihaja na HBO 13. maja ob 20.00. Vse epizode bodo na voljo tudi na HBO Max;

Ni čas za smrt: Življenje Jamesa Bonda po upokojitvi na Jamajki se spremeni, ko ga stari prijatelj iz Cie prosi za pomoč pri reševanju ugrabljenega znanstvenika. Oglejte si na HBO Max.

CineStar Premiere

Priporočamo vam ogled filmskih uspešnic, ki na program CineStar Premiere prihajajo z velikih platen:

Plačana morilka: Anna je najboljša plačana morilka na svetu – kot otroka jo je rešil legendarni Moody in jo počasi učil ubijalskega posla. Ko Moody-ja brutalno ubijejo, se Anna preda maščevanju. Glejte 7. maja ob 20. uri na CineStar Premiere;

Sami doma: Po novi ponudbi za službo se Robert, njegova najstniška hči Jenna in njun zvesti in posebni mejni ovčar Charlie selijo v novo sosesko tik pred božičem. Po selitvi spozna Robert lepo novo sosedo Holly in njeno predrzno in temperamentno škotsko ovčarko Gidget. Film lahko gledate 8. maja ob 10.15 na CineStar Premiere.

Epic Drama

Napete serije in odlične filme boste našli tudi na programu Epic Drama, ki je že vključen v programski shemi L in XL HD.

George Gently: Serija govori o policistu z izjemnim občutkom za. Gently si je ustvaril spoštovanja vreden sloves, ko je v 1960-ih neprizanesljivo preganjal londonske gangsterje, danes pa ta policijski inšpektor deluje na živahnem območju Northumberlanda. Za ta korak se je odločil po ženinem umoru. Gently se je tako prilagodil na počasnejši ritem in išče mir v življenju, vendar že kmalu spozna, da tudi na severu Anglije ne manjka zločinov in umorov. S pomočjo mladega narednika Bacchusa skupaj rešujeta te zločine sredi razgibanih hribov in obalnih ravnic. Prva epizoda bo na sporedu že 7. maja ob 19.30 na programu Epic Drama.

TV 1000

Vsako majsko nedeljo je ob 16.30 na TV1000 na sporedu tematski blok Glasbeni maj. Nadenite si plesne čevlje in pripravite svoje glasilke. Za vas pripravljamo celo paleto nagrajenih, izjemno zabavnih in čustvenih muzikalov z največjimi hollywoodskimi zvezdami. Pridružite se nam vsako nedeljo v maju ob filmih, kot so Chicago, Sanjske punce, Producenta, Šola rocka in številnih drugih! Program je na voljo naročnikom shem ML ter XL HD, navdušuje z bogato izbiro filmskih uspešnic vseh časov ter za vsak okus.

 

Viasat Explore In Viasat History

Radovedni gledalci, ne spreglejte tematskih vsebin na programih Viasat Explore in Viasat History. Programa sta na voljo naročnikom programskih shem L in XL HD.

V tematskem bloku Ribolovno območje, ki bo na Viasat Explore vsako soboto zvečer, lahko od 7. maja naprej spremljajte priljubljene trnkarje na njihovih dogodivščinah po vsem svetu na lovu za največjimi, najredkejšimi in najstrašnejšimi podvodnimi bitji. Ne zamudite epizod oddaj Vikingi ledenih voda, Rečne pošasti in povsem svežih epizod oddaje Orjaški krap.

Na programu Viasat History pa lahko v maju spremljate tematski blok Rimska sezona. Odkrijte skrivnosti večnega mesta v bloku oddaj Cezarjeva apokaliptična vojna, Rimske megagradnje in Baje - rimska Atlantida. Tematski blok Rimska sezona bo na sporedu vsak petek od 6. maja ob 21. uri.

Želimo vam veliko veselih trenutkov ob gledanju T-2 TV!

Zabava

Otroška zabava na T-2 TV

Preverite našo ponudbo in poskrbite, da bodo otroci uživali v svojih najljubših vsebinah.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?