Kaj prinaša mesec marec na našo T-2 televizijo?

Z mesecem marcem se počasi poslavljamo od zimskih dni in pozdravljamo pomlad. Prihajajo toplejši in daljši dnevi pa tudi sveže vsebine na naše TV zaslone. Za vas smo pripravili izbor zanimivih filmov in serij, ki bodo popestrili prve pomladne večere. Vsi naši uporabniki pa ne spreglejte tudi brezplačnega TOP filma meseca.

TOP film meseca

Zvok svobode: TOP film meseca govori o zveznem agentu, ki reši mladega fanta pred neusmiljeno trgovino z otroki. Kmalu ugotovi, da je njegova sestrica še vedno v ujetništvu, kar ga popelje na nevarno misijo njenega reševanja. Čas se izteka, zato pusti svojo službo in odpotuje globoko v kolumbijsko džunglo, da bi deklico osvobodil usode, hujše od smrti.

Epic Drama

Domina: 1. sezona je postavljena v čas vladavine Gaja Cezarja Avgusta, spremljamo pa jo skozi neverjetno in resnično zgodbo njegove žene, Livije Druzile, ki je do temeljev pretresla prepričanje o tem, kaj lahko dekle pričakuje od življenja in kako se je povzpela na pozicijo najmočnejše ženske na svetu. Začenjamo na predvečer Livijine prve poroke ter ji sledimo skozi njeno izgnanstvo ter vrnitev v Rim, ko se odloči ponovno pridobiti, kar ji je bilo ukradeno ... kar ji, precej briljantno, tudi uspe s poroko z moškim, ki ji je vse to odvzel. Do svojega 30. leta Livija dobi nazaj svoje premoženje, svoj status in še mnogo več, toda kmalu odkrije, da ni dovolj le prevzeti oblast - treba jo je tudi obdržati v času, ko si jo želijo tudi vsi drugi ... še posebej, če si človek želi za seboj zapustiti dediščino. Od ponedeljka, 4. marca, ob 21.00 na Epic Drama.

Program je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Programi Viasat

Visokogorski mizarji: Hiša Legno je edinstveno in veličastno družinsko podjetje, vodilno na področju višinskih prenov zgodovinskih planinskih koč v italijanskih Dolomitih. Nestabilne vremenske razmere in nevarnost nepričakovanih neviht so le nekatere od težav, s katerimi se morajo soočiti. Premierno od četrtka, 7. marca, ob 21. uri na Viasat Explore.

Čudesa Mehike: Tridelna dokumentarna serija razkriva osupljive divje živali ter dih jemajočo pokrajino in kulturo Mehike. Popeljemo vas na obisk starodavnih templjev Majev, Sierra Madre ter puščav Sonora in Chihuahuan. Tu odkrivamo jaguarje, opice in živahne tropske ptice; izvemo, kako živijo črni medvedi in čebele orhideje oz. čebele euglossine ter opazujemo tehnike preživetja prerijskih psov, pritlikavih oz. pigmejskih sov in redkih sokolov aplomado. V tej deželi, kjer brbotajo velikanski vulkani, se še naprej srečujejo starodavne in sodobne kulture ter tako slavijo življenje. Premierno od ponedeljka, 4. marca, ob 20. uri na Viasat Nature.

Tematski blok: Četrtki v družbi prazgodovinskih velikanov: Pridružite se nam na razburljivem popotovanju skozi čas v oddajah 'Attenborough in pokopališče mamutov', 'Izgubljene zveri: Odkritja', 'Živalska odisejada' in mnogih drugih ter se v naši družbi podajte v svet, v katerem še vedno živijo smrtonosni dinozavri, hodeči kiti in ogromni kosmati mamuti. Predstavljajte si, da se sprehajate med temi velikani in si pobliže oglejte njihovo vsakdanje življenje ... toda nikar se jim preveč ne približajte! Vsak četrtek v marcu ob 20.00 na Viasat Nature.

Miti: Velike skrivnosti človeštva: Miti že tisočletja burijo našo domišljijo - nerazložljivi pojavi, skrivnostni kraji in junaki z nadčloveškimi močmi - toda ali je mogoče, da se v ozadju legend skriva več kot le fikcija? Raziskovalci po vsem svetu si prizadevajo priti do dna največjim skrivnostim našega časa in v vsaki epizodi nove serije znanstveniki odkrivajo starodavne grobnice, preučujejo artefakte in na odpravah iščejo izvore legend. Premierno od četrtka, 14. marca, ob 21. uri na Viasat History.

Dokumentarni programi Viasat so na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

TV 1000

Tematski blok: Teden, posvečen ženskam: Na kanalu TV1000 ob mednarodnem dnevu žena tudi mi ponosno slavimo močne ženske na filmski sceni! Pridružite se nam na filmskem potovanju v družbi legendarnih žensk s fillmi 'Zaveza', 'Erin Brockovich', 'Hanna' in drugimi. Bodite priča vzdržljivosti in vplivnosti ženskih likov v filmskih žanrih, ki se raztezajo od kriminalnih trilerjev do zgodovinskih dram ter raziščite očarljive svetove in zmage naših očarljivih vodilnih dam. Od ponedeljka, 4. marca, do nedelje, 10. marca, ob 21. uri na TV 1000.

Bal smrti: Zaporniška paznika, Hank in Sonny Grotowski, sta oče in sin, ki morata izvesti usmrtitev temnopoltega obsojenca na smrt, Lawrencea Musgrova. Lawrence za seboj pusti ženo Leticio in sina Tyrella. Ko kmalu zatem umreta otroka tako Hanka kot Leticie, žalujoča starša drug v drugem najdeta uteho in neko vrsto odrešitve. Ne spreglejte čustvenega filma, v ponedeljek, 4. marca, ob 23.05 na TV 1000.

Novo na HBO Max

The Regime (Režim): Temačno komična serija s šestimi epizodami pripoveduje zgodbo o življenju znotraj obzidja sodobnega avtoritarnega režima, ki se začne razpadati. Potem ko nekaj časa ni zapustila palače, postaja kanclerka Elena Vernham (Kate Winslet) vse bolj paranoična in nestabilna, ko se obrne na nestabilnega vojaka Herberta Zubaka (Matthias Schoenaerts) kot malo verjetnega zaupnika. Ker Zubakov vpliv na kanclerko še naprej raste, Elenini poskusi, da bi razširila svojo moč, sčasoma povzročijo razpad palače in države okoli nje. Premiera nove mini serije bo v ponedeljek, 4. marca na HBO Max.

Oskarjevci 2024

Bliža se eden največjih prestižnih dogodkov - podelitev Oskarjev, ki bo potekal 10. marca v zgodnjih jutranjih urah. Za ogrevanje v teden Oskarjev pa smo za vas pripravili ogled izbranih TV vsebin, ki so bile nominirane ali nagrajene za Oskarja. Med 5. in 10. marcem si boste lahko privoščili ogled filmskih uspešnic za le 0,99€ za posamezen ogled. Prav tako boste na svojem domačem zaslonu našli TV vsebine, ki se navezujejo na Oskarje. Preverite naš pester izbor vsebin v T-2 videoteki in si privoščite malo blišča kar iz kavča. 

Želimo vam prijetno gledanje!

Zabava

Filmske uspešnice, nominirane za Oskarja na T-2 TV

Bliža se podelitev Oskarjev 2024. Ob tej priložnosti bomo v tednu med 5. in 10. marcem omogočili ogled nominiranih in nagrajenih filmov v T-2 videoteki za le 0,99€ za posamezen ogled.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?