Kliči T-2 za TE4

Letošnjo jesen mineva sedem let, odkar smo v T-2 prvič izvedli akcijo Kliči T-2 za TE4. Tudi po sedmih letih T-2 ostaja prepoznaven prav po svojih štirih vrhunskih storitvah – internetu, televiziji, fiksni in mobilni telefoniji.

Zato smo se to jesen odločili, da vas ponovno nagovorimo s prepoznavno podobo in vam predstavimo odlično ponudbo naših štirih storitev. Mislili smo na vse. Na končne uporabnike četverčkov, ki iščete celovite rešitve na področju interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije, ter na nekoliko bolj napredne naročnike, ki točno veste, kaj od posamezne storitve pričakovati.

Nosilec vrhunskih storitev je zagotovo naš najbolj prepoznaven in prodajno najuspešnejši paket Oranžni diamant, ki ponuja najboljše storitve, oblikovane prav za vas. Nepremagljivo internetno hitrost, ki jo lahko nadgradite kar na 1000/100 Mbit/s, več kot 230 TV programov z dodatnim programskim paketom HBO Premium ali paketom vaši po izbiri, TV časovne funkcije, mobilno televizijo tv2go in 10 GB prostora v oblaku, vključenega v portal Horizont.

Ne potrebujete toliko? Nič zato. TE4 vrhunske storitve lahko izberete in po želji nadgradite tudi v ostalih paketih, ki so prilagojeni vašim potrebam.

Ste v dilemi in ne veste, kaj bi izbrali? Pokličite nas na številko 064 064 064 ali pišite na info@t-2.net in z veseljem vam bomo pomagali. Pričakujemo vas tudi v vaši bližnji poslovalnici ali se za posvet oglasimo pri vas doma.

Zabava

Otroška zabava na Minimaxu

Pri T-2 naše najmlajše radi razvajamo z zabavnimi, poučnimi in razigranimi risankami ter otroškimi filmi, ki popestrijo večere cele družine. Program in videoteka Minimax vas popeljeta v nepozaben svet dogodivščin vaših najbolj priljubljenih risanih junakov.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?