Mi jo že nestrpno pričakujemo...

15.4.2019 je datum, ki ga vsi ljubitelji televizijskih vsebin, predvsem pa oboževalci napetih znanstvenofantastičnih, akcijskih in prepletenih bojevniških TV serij nestrpno pričakujemo.

Začenja se namreč zadnja sezona serije Game of Thrones, ki bo vsebovala 6 nekoliko daljših epizod, kot smo jih bili navajeni.

Kdo bo zasedel prestol?

Zaključek sedme sezone je pustil odprtih kar nekaj vprašanj. Kdo je v resnici John Snow? Kakšno strateško potezo lahko pričakujemo s strani Cersei Lannister? Bo narod sedmih kraljestev lahko premagal tako imenovane bele hodce?

Zadnje utrinke lahko ujamete v spodnjem videu.

Ujemi premiero

Premiero si bomo lahko pogledali 15.4. ob 20:00 na programu HBO, na voljo pa bo tudi na HBO GO, kjer si lahko prvi del ogledate že nekaj ur po ameriški premieri. Vse prihajajoče epizode pa si pogledate v celoti in brez reklam.

Naročniki paketa Oranžni Diamant imate HBO Premium in HBO GO že vključen v paket za ves čas naročniškega razmerja, brez doplačila. Skupaj s časovnim zamikom tako nikoli več ne boste zamudili premiernih in vaših priljubljenih vsebin.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?