Na male zaslone se vrača priljubljeni resničnostni šov Sanjski moški

Na POP TV prihaja težko pričakovan resničnostni šov Sanjski moški, ki v svetu še vedno velja za enega najpriljubljenejših in najuspešnejših šovov.

Postaven, simpatičen, urejen, uspešen, sanjski. Vse te atribute ima 30-letni Gregor Čeglaj, ki bo v šovu Sanjski moški iskal ljubezen svojega življenja. Kako se bo Gregor Čeglaj podal na ljubezensko avanturo z osemnajstimi tekmovalkami, boste lahko spremljali vsako soboto in nedeljo ob 20. uri. Da bo vikend zabava še boljša, po šovu sledi komentatorska oddaja Vrtnice in vino, ki bo na sporedu oba dneva ob 21.00.

Vsi neučakani si lahko premiero pogledate na VOYO že v petek, 16. aprila, televizijska premiera na POP TV pa bo v soboto, 17. aprila, ob 20. uri.

Glejte serije na VOYO
Številni VOYO originali in predpremiere POP TV šovov, filmi, risanke in šport, tudi za najzahtevnejše gledalce, brez oglasov. Vstopite v svet filmov in serij. Dobrodošli v izbrani družbi!  

Na VOYO si med drugim lahko ogledate tudi najnovejše epizode popularne oddaje Delovna akcija in najbolj gledanega kuharskega šova te pomladi - Masterchef. Vse oddaje si lahko ogledate kar 24 ur pred televizjisko premiero. Vas še nismo prepričali? VOYO lahko naročite tudi prek T-2 kluba že od 1,25 eur/mesec.

Naročniki paketa Oranžni diamant lahko spremljajo VOYO vsebine brezplačno ves čas naročniškega razmerja. Preverite paket Oranžni diamant.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?