Naj TV vsebine v drugem delu januarja

Pred dnevi so se otroci razveselili dolgo pričakovanega snega. Ker zimsko veselje prinaša tudi mraz smo, z namenom popestritve večerov v prijetno topli dnevni sobi, pripravili izbor po našem mnenju najboljših vsebin, ki jih lahko gledate v naslednjih dneh. 

Intervju s princem Harryjem na Voyu

Princ Harry trenutno razburja s svojimi razkritji o kraljevi družini in svojem življenju. 38-letnik je tik pred izidom svoje knjige spominov opravil intervju z novinarjem Tomom Bradbyjem, s katerim sta že več let v prijateljskih odnosih. Mlajši sin kralja Karla III. in pokojne kraljice ljudskih src, princese Diane, bo v pogovoru brez dlake na jeziku spregovoril o odnosu z očetom in bratom, prestolonaslednikom princem Williamom ter o odnosu z dvorom. Vojvoda Susseški bo prav tako iskreno govoril o žalosti po tragični smrti matere, borbi proti sovražnemu tisku ter zakonu z Meghan. Vsebina je že na voljo na Voyo.

Premieri v videoteki Pickbox NOW

Čudežna dežela: Danes je poročni dan Steva in Dani. Vse gre po načrtih. Potem Kristen vse preseneti, ko javno zasnubi Toma. Žal se Tom noče obvezati.

Strogo zaupno Ipcress: Med besnenjem hladne vojne se nekdanji tihotapec Harry Palmer, ki je postal vohun, znajde sredi tajne misije, v kateri mora uporabiti vse svoje zveze, da bi našel britanskega jedrskega znanstvenika. Grozi mu 8 let vojaškega zapora, če skrivnostni major Dalby ne bo potreboval njegovih veščin.

Obe vsebini sta že na voljo za ogled.

Legendarni filmi bivše Jugoslavije - na programu Klasik

Filmski program Klasik je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Se spominjaš Dolly Bell: Dogajanje filma se odvija eno poletje šestdesetih let dvajsetega stoletja v Sarajevu. Glavni junak je deček Dino, ki svet spoznava z gledanjem filmov v lokalnem kinu in poslušanjem glasbe v Mladinskem centru. Svojo prvo ljubezen doživi tako, da se zaljubi v prostitutko Dolly Bell, ki jo je treba na željo svojega zvodnika skriti. Film bo na sporedu 21. januarja ob 20. uri;

Žikina ženitev: V zadnjem delu slavne sage o izkušnjah dveh prijateljev se je Milan odločil pomagati prijatelju Žiki in narediti nekaj sprememb v njegovem življenju. Odločil se je, da se bo poročil z njim! Milan (Marko Todorović) se bo odločil izboljšati življenje svojega prijatelja Zika (Dragomir Bojanić Gidra) in mu poiskati življenjsko sopotnico. Oglasi so se pojavljali v časopisih – od domačih do tujih, od Slovenije do Brazilije. Nenehno prihajajo številne ženitne ponudbe, tudi na videokasetah, zato Milan s svojimi izkušnjami prijatelju pomaga pri izbiri neveste. Glejte 29. januarja ob 20. uri.

Filmske uspešnice na TV1000

Program je na voljo vsem naročnikom programskih shem ML in XL HD.

Umazani ples: ‘Baby' Houseman je zdolgočasena 17-letnica, ki poletje leta 1963 preživlja s starši v hotelu v Catskillsu. Nekega večera Baby odkrije skrivno zbiranje hotelskega osebja, ki se je razvilo v neprimerno plesanje in rajanje. Nemudoma jo očara postavni Johnny Castle, plesalec na hotelskih prireditvah. Ko Johnnyjeva soplesalka nepričakovano zanosi po avanturi z enim od natakarjev, se Baby ponudi kot njena zamenjava. FIlm bo na sporedu 21. januarja ob 19. uri;

Adrenalin: Cheva Cheliosa zjutraj zbudi nepričakovan klic. Omotičen, skoraj nebogljen in komaj še pri življenju spozna glas nasilneža Rickyja Verone, ki mu razkrije, da so ga med spanjem zastrupili in da ima le še eno uro življenja. Čas lahko pridobi le, če v telesu sprosti čim več adrenalina in prepreči, da se strup razširi do srca. Chelios se poda na ulice Los Angelesa, kjer med mimoidočimi povzroči pravi kaos. Glejte 26. januarja ob 21. uri.

Jamie proti Britney: Sojenje med očetom in hčerko - na TLC

Dokumentarni program TLC je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Potem ko se je pop zvezdnica Britney Spears osvobodila kontroverznega očetovega skrbništva, lahko prvič po 13 letih pove svojo plat zgodbe. Je bilo skrbništvo res izraz ljubezni očeta do hčerke, ki je se je borila z duševnimi težavami, kot trdi Jamie? Ali je šlo za neusmiljen načrt, da Britney zasužnji in s tem poskrbi, da še naprej dobiva njen denar? Prvi del bo na sporedu že 22. januarja ob 20. uri.

Tematski blok: Spominski dan holokavsta - na Viasat History

Dokumentarni program Viasat History je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Spominjamo se največjega genocida v človeški zgodovini. Na ta dan se bomo poklonili vsem zgodbam o tragediji, grozi, mučenju in umorom, ki so vzeli življenja šestih milijonov Židov. 'Nekega dne v Auschwitzu' je napeta dokumentarna serija, ki nas na tipičen dan v letu 1944 popelje v središče koncentracijskega taborišča. Ogledali si bomo tudi 'Mož znotraj Auschwitza', ki nam prikaže zgodbo poljskega oficirja Witolda Pileckega, ki je prvi uspel obvestiti zaveznike o grozotah holokavsta. Za konec pa v seriji 'Upor v Mauthausnu' spoznamo zgodbo peščice moških, ki ukradejo in skrijejo dokaze o vojnih zločinih. Njim gre zahvala, da se je do danes ohranilo več kot dva tisoč fotografij iz koncentracijskega taborišča Mauthausen. Vsako soboto, od 28. januarja naprej ob 21. uri.

Želimo vam prijetno gledanje!

Obvestila

Popolna valentinova darila najdete v T-2 Klubu

Praznik zaljubljencev oziroma valentinovo je prav poseben dan. Takrat se še bolj potrudimo osrečiti in presenetiti svoje najdražje. Običaj je, da jim ob tem poklonimo še kakšno darilce. Da bo izbira lažja, smo tokrat pripravili kratek vodič do nakupa popolnega darila za valentinovo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?