Napoved obračuna uporabe tv2go in nove različice

Aplikacijo tv2go smo skozi leta aktivno razvijali in vestno izpopolnjevali. Brez dvoma jo lahko postavimo ob bok prav najboljšim aplikacijam mobilne televizije tega trenutka. Nenehno posodabljanje ter dodajanje novih funkcij, ki uporabnikom ponujajo novo izkušnjo gledanja TV vsebin kjerkoli po Sloveniji in Evropski uniji. Lahko bi rekli, da imamo televizijo v žepu tako že na vsakem koraku. S ciljem zagotoviti kar najboljšo izkušnjo mobilne televizije najširšemu krogu uporabnikov pa bomo ponudbo naše mobilne televizije po 1. novembru delili na tv2go Mini in tv2go. 

Kaj je tv2go?

Tv2go je mobilna aplikacija, s katero lahko spremljate TV vsebine in storitve, ki jih imate naročene tudi na računalniku, tablici ali pametnem telefonu z operacijskim sistemom Android, iOS ali Windows. Na tv2go lahko ustvarite profile gledelcev in urejate vrstni red TV programov. Aplikacija vsebuje tudi možnost časovnega zamika, mobilno televizijo tv2go lahko spremljate v vseh slovenskih omrežjih ter povsod po EU. 

Različica tv2go Mini

S 1. novembrom 2022 uvajamo različico tv2go Mini, ki omogoča ogled TV programov iz vaše izbrane programske sheme, T-2 videoteko, izbiro uporabniškega profila, priporočilni sistem ter opcijsko še snemalnik in časovne funkcije z možnostjo ogleda do 168 ur nazaj. Različica tv2go Mini bo omogočala sočasen ogled vsebin na eni napravi.

Mesečna naročnina na tv2go Mini bo z navedenim datumom znašala 0,99 EUR (z DDV) na mesec, zaračunavati pa se bo pričela vsem naročnikom, ki so imeli naročeno storitev tv2go.

Naročniški paketi Oranžni Optimum, Oranžni Diamant, T3 ter T4, ki so vsebovali storitev tv2go, bodo z dnem 1. 11. 2022 vsebovali storitev tv2go Mini, in sicer brez doplačila. Mesečna naročnina v navedenih paketnih tako tudi po 1. novembru ostaja nespremenjena.

Naprednejša različica tv2go

Hkrati z različico tv2go Mini uvajamo tudi naprednejšo različico tv2go, ki za 1,99 EUR (z DDV) mesečno bo prav tako ponujala ogled izbranih TV programov, z možnostjo časovnega zamika do 7 dni nazaj, snemalnik, videoteko ter izbiro profila uporabnika skupaj s priporočili za ogled. V naprednejši tv2go boste lahko vsebine spremljali na 3 napravah hkrati. Naprednejša različica tv2go je že del ponudbe pretočne televizije s paketom T-2 TV maxi.

Primerjava med različicama

Funkcije tv2go Mini tv2go
Izbrana programska shema
Programi v visoki ločljivosti
T-2 videoteka
Snemalnik
Časovne funkcije
Izbira uporabniškega profila
Priporočila za ogled
Delovanje v omrežjih v EU
Število naprav s sočasnim ogledom vsebin 1 3
Mesečna naročnina 0,99 EUR* 1,99 EUR

*brezplačno v paketih Oranžni Optimum, Oražni Diamant, T3, T4

tv2go
Želite imeti mobilno televizijo T-2 tv2go vključeno v naročniški paket? Želite možnost ogleda vsebin na več napravah hkrati? Pokličite nas na 064 064 064 in z veseljem vam bomo svetovali.

Sprememba pogojev uporabe tv2go

Naročnike prav tako obveščamo, da se zaradi navedene spremembe z dnem 1. 11. 2022 prav tako spreminja tudi "Posebni dogovor – Pogoji uporabe storitev v aplikaciji T-2 tv2go«. Nove določbe tako predvidevajo več različic storitve tv2go ter določajo obveznost mesečnega plačila storitve. V besedilu boste prav tako seznanjeni s pogoji naročila ter uporabe storitve ter drugimi koristnimi informacijami. Besedilo Posebnega dogovora – Pogojev uporabe storitev v aplikaciji T-2 tv2go je dostopno na tej povezavi.

Pravno obvestilo: Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, lahko v skladu z 31. členom Splošnih pogojev poslovanja družbe T-2 in določilom 2. odstavka 129. člena ZEKom-1 v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopijo od naročniške pogodbe. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo T-2 povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, T-2 pa mu bo vrnil kupnino. Več informacij in podrobnosti o novostih je dostopnih na zavihku spletne strani T-2 »Spremembe splošnih pogojev poslovanja« (https://www.t-2.net/spremembe-splosnih-pogojev-poslovanja) ter telefonski številki 064 064 064 ali v naših poslovalnicah.

Tehnologija

Nova TV funkcija - Moje vsebine

Enostaven odgovor na večno vprašanje »Kaj gledati na TV?« Vaš osebni izbor vedno pri roki. V sprostitev, zabavo ali le zato, da vam bo lepo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?