Nazaj v šolo

Poletne počitnice se počasi iztekajo in bliža se vrnitev v šolske klopi. Otroci, dijaki in študentje bodo morali iz počasnega in sproščenega poletnega ritma kmalu spet pasti v šolsko rutino. Vse to pa potegne za seboj vrsto priprav, ki so ključnega pomena za uspešen in nemoten začetek šolskih dni. Da bodo priprave potekale karseda mirno, gladko in prijazno, smo za vas zbrali nekaj idej in nasvetov, s čim si lahko postrežete v našem T-2 Klubu, da bo korak v šolo lažji, preživljanje prostega časa pa še bolj sproščeno in zabavno.

Za osnovnošolce, dijake in študente

Ni pomembno, ali so vaši otroci še v osnovnošolskih klopeh, ustvarjajo srednješolska prijateljstva ali pa že spoznavajo študentski svet. Pestra izbira novih prenosnikov, kakovostnih telefonov in nepogrešljive opreme za prosti čas se skriva pri nas. Skupaj z otroci pobrskajte med ponudbo in izberite najljubši pripomoček ter pogumno zakorakajte novim šolskim izzivom naproti.

Prenosnik, tablica in telefon - pomembna šolska oprema

Dijaki in študentje se boste strinjali z nami, da so računalniki ali prenosniki postali tako rekoč pomembna šolska oprema, ki vam olajša marsikatero šolsko obveznost. Zato imamo za vas pripravljene najnovejše prenosnike, tablice in telefone, ki bodo poskrbeli za večjo organizacijo šolskih obveznosti, lažje raziskovanje in hitrejšo dostopnost do želenih informacij. Tudi skupinsko nalogo lahko z ostalimi učenci opravite kar iz udobja svojega doma. Dobro, kajne?

Ne pozabite na prosti čas

Poletje je čas zabave in druženja z najboljšimi prijatelji, je čas sprostitve in preživljanje trenutkov ob najljubših aktivnostih in nenazadnje je zagon za uspešno prihajajoče šolsko leto. Vendar tudi v šolskih dneh ne smete pozabiti na svoj prosti čas in hobije, ki vas navdihujejo in delajo še bolj ustvarjalne. Učenje in šolske obveznosti so vsekakor pomembni, a pomemben je tudi prosti čas, saj si tako naberete pozitivno energijo za doseganje novih uspehov v šoli. Da bo šolsko leto aktivno, sproščujoče in družabno, vam ponujamo veliko izbiro koles in skirojev, s katerimi se lahko zapeljete v šolo ali do najboljšega prijatelja.

Za delo in zabavo

Izbrali pa smo tudi nekaj pripomočkov, ki vam lahko še dodatno popestrijo šolsko leto. Pametna ura, slušalke v ušesih in prenosni zvočnik so zmagovalna kombinacija, kadar si želite svoj prosti čas preživeti zunaj. Pustite telefon doma in s pomočjo pametne ure dostopajte do vseh informacij, ki jih potrebujete, slušalke pa uporabite za poslušanje najljubše glasbe ali najnovejšega podcasta kar v naravi.

Za vse Gamerje

Računalniške igre postajajo vse bolj priljubljene med mladimi in lahko rečemo, da je to nov način preživljanja prostega časa in ustvarjanje novih prijateljstev. Potrebuješ nov gaming računalnik, velik monitor, profesionalno miško in tipkovnico ali mogoče še boljši stol in mizo? Vsak navdušenec spletnih iger bo pri nas našel široko ponudbo opreme in dodatkov, ki so potrebni za nepozabno igralno izkušnjo.

Postanite del T-2 Kluba

Naš T-2 Klub je opremljen z vsemi pripomočki, ki jih potrebujete vsak dan. Ne glede na to, ali ste športni navdušenec, si želite novega prenosnika, otrokom z novim kolesom pričarati nasmeh na obraz ali samo opremiti svoj dom. Članstvo v Klubu vam prinaša super kombinacijo sprostitve in dela. Številne ugodnosti, zbiranje točk in dodatni popusti pa so le še pika na i za dober nakup. Preverite, zakaj se vam članstvo v T-2 Klubu izplača.

T-2 Klub
Izberite T-2 Klub za dober nakup.
Obvestila

T-2 Klub - Priljubljen med uporabniki

T-2 Klub po podatkih najnovejše raziskave Episcentra velja za eno izmed najbolj priljubljenih spletnih trgovin pri uporabnikih. Preverite zakaj.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?