Obvestilo za prejemnike eRačuna na Gmail

Naročnike, ki mesečne račune za storitve T-2 prejemate po elektronski pošti na Gmailov elektronski predal, obveščamo, da včasih elektronsko sporočilo, ki je sicer poslano avtomatsko, lahko zaide tudi v mapo Promocije (Promotions) v predalu Prejeto (Inbox).

Da bi se temu izognili in ga tako ne spregledali, predlagamo, da takšno sporočilo z eRačunom, ki je zašlo med Promocije, ustrezno označite in v prihodnje jih boste nato prejemali neposredno v mapo Glavno (Primary). To naredite tako, da se postavite na prejeto sporočilo v mapi Promocije in uporabite desni klik. Z miško se nato postavite na Premakni na kartico in izberete mapo Glavno.

Prikazalo se vam bo spodnje obvestilo. Spremembo potrdite z DA.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?