Odprte časovne funkcije s Top dogodki

Uporabniki T-2 televizije lahko vse do konca leta 2022 uživate ob uporabi TV časovnih funkcij z vsemi možnostmi, ki vam jih ponujajo.

Preizkusite lahko vse opcije prenovljenega Modrega gumba 2.0, s katerim boste športni navdušenci dostopali do vseh pomembnih dogodkov tekem in spremljali športne statistike svetovnega prvenstva. Prepričate se lahko o izjemno uporabnem slikovnem traku, ki občutno olajša iskanje mesta predvajanja TV vsebin.

Časovne funkcije smo odprli za vse uporabnike T-2 televizije vse do konca leta 2022.

Kaj vse omogočajo TV časovne funkcije?

TV časovni zamik je brez dvoma najbolj prepoznavna funkcija T-2 televizije, ki deluje tako na domačem TV vmesniku, aplikaciji za pametne televizorje T-2 TV in mobilni televiziji T-2 tv2go. S 5-minutnim preskokom lahko hitro preskočite oglase, s pomočjo slikovnega traku pa boste z lahkoto našli želeno mesto predvajanja vaše najljubše serije. Vsebine na sporedu lahko začnete gledati od začetka, jih vmes ustavite in z ogledom nadaljujete na istem mestu na drugi televiziji, računalniku ali mobilnem telefonu z mobilno televizijo T-2 tv2go.

Časovne funkcije vam omogočajo, da gledate kar želite, kadar to želite, saj lahko vsebine gledate vse do 7 dni nazaj. Pritisnite na modri gumb na svojem daljincu, ki vam prikaže vse najpomembnejše dogodke posamezne tekme. S pomočjo prenovjenega modrega gumba boste vedno na tekočem z vsemi dogodki iz sveta športa.

Modri gumb 2.0
Novost T-2 televizije
Vrhunska izkušnja gledanja nogometa z Modrim gumbom 2.0. Pritisnite in si oglejte vse pomembne dogodke tekem ter športne statistike.

Tudi naš Jože obožuje Modri gumb 2.0

Naš Jože je pravi fuzbalofil, ki je navdušen nad posodobljenimi funkcijami modrega gumba 2.0. Odslej omogočajo ogled vseh Top dogodkov tekem v prenovljeni video obliki, v času svetovnega prvenstva pa vam postreže še z zanivimi športnimi statistikami v živo, kar med tekmo.

Ljubitelji športa, če ste zamudili ključne trenutke tekem, kot so sodnikove odločitvegoli ali priložnosti, si jih lahko ogledate s klikom na modri gumb. Odslej so vsi Top dogodki zbrani v enotnem video posnetku, kar vam omogoča ogled celotne tekme v zgolj nekaj minutah.

Modri Gumb 2.0 omogoča:

  • ogled najbolj ključnih trenutkov tekem v kratkem videu
  • ogled vseh odločilnih trenutkov tekem
  • goliprosti strelipriložnostiprekrški ali sodnikove odločitve
  • vse pomembne dogodke si lahko ogledate v samo nekaj minutah
  • dostop do vseh statistik tekem v živo, na velikem zaslonu
  • če želite, lahko oznake Top dogodkov izklopite

Vse Top dogodke tekem si uporabniki lahko ogledate tudi, če niste pred domačim televizorjem - tudi na mobilni televiziji T-2 tv2go jih boste našli zbrane na enem mestu. Kliknite na gumb "Predvajaj TOP dogodke", za predvajanje vseh Top dogodkov tekme v strnjenem video posnetku pa premaknite drsnik v desnem zgornjem kotu zaslona tako, da se obarva oranžno.

Zabava

Naj TV vsebine meseca novembra

Svetli del dneva je že opazno krajši od noči, temperature pa so že bistveno nižje od preteklih tednov. To s seboj prinese tudi več časa, ki ga namenimo gledanju televizije. Da bo izbira lažja, smo pripravili naš izbor vsebin, za katere menimo, da so zanimive in vredne pozornosti.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?