Pomoč v ujmi prizadetim uporabnikom T-2

Posledice nedavnih poplav in plazov so mnoge ljudi pustile v izjemno težkih življenjskih okoliščinah, brez osnovnih pogojev za življenje. Veliko ljudi, tudi zaposlenih na T-2 in naših naročnikov je ostalo brez svojih domov, še več pa jih je utrpelo prekinitve oskrbe z vodo, elektriko in brez povezave s svojci in svetom. Naše misli so z vsemi prizadetimi, svojim naročnikom pa bomo nemudoma pomagali tudi z odpisom mesečne naročnine in zagotavljanjem osnovnih telekomunikacijskih storitev tam, kjer so povezave še vedno pretrgane. 

Brezplačen paket Podatkovni Maxi

Vsem našim naročnikom, ki so jih prizadele poplave in nimajo dostopa do naših storitev takoj nudimo pomoč v obliki 100 % popusta na naročnino paketa Podatkovni Maxi z brezplačno SIM kartico. Naročnikom bo omogočal dostop do interneta in ogled televizije. Popust velja za naročnike storitev T-2, ki so doživeli popolno prekinitev zaradi posledic ujme in bo trajal vse dokler povezava ne bo vzpostavljena nazaj. Preden se bo popust izklopil, bomo naročnike o prenehanju popusta pravočasno obvestili preko sporočil SMS. 

Popust in odpis stroškov

Strankam, ki se nahajajo na lokacijah, kjer je zaradi poplav prišlo do popolnega izpada central, kot je npr. občina Mengeš, bomo samodejno priznali popust na mesečno naročnino in morebiten prekoračen prenos podatkov v mobilnih paketih. Vso poškodovano opremo, kot sta modem ali tv vmesnik, bomo zamenjali brezplačno. Prav tako bomo vsem naročnikom, ki so bili na svojih lokacijah deležni krajših prekinitev, za čas nedelovanja storitev priznali ustrezen popust. 

Vsem prizadetim v poplavah želimo, da čim prej zaživijo svoja normalna življenja.

 

Obvestila

Skupaj pomagajmo prizadetim v poplavah

Podarite košček upanja na lepši jutri in prispevajte s poslanim SMS sporočilom.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?