Ponovno odpiramo poslovalnice

Z veseljem vas obveščamo, da v ponedeljek, 9. 11. 2020, ponovno odpiramo naše poslovalnice. Vsi delovniki bodo ažurno objavljeni na https://www.t-2.net/poslovalnice.

Prosimo vas, da skupaj pazimo na naše zdravje in da ob obisku poslovalnice upoštevate predpisane preventivne ukrepe.

Se vidimo!

Vaš T-2

Obvestila

Plačilo storitev preko trajnika

Olajšajte si skrb za pravočasno plačevanje položnic in mesečnih bremenitev plačil obveznosti do T-2. Vzpostavite trajno plačevanje. Ne skrbite, nič več ne potrebujete za to na banko ali izpolnjevati dodatnih obrazcev. Ves postopek smo za vas popolnoma poenostavili.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?