Ponovno odpiramo poslovalnice

Z veseljem vas obveščamo, da od 9.2.2021 in v naslednjih dneh, ob upoštevanju vseh potrebnih preventivnih ukrepov, ponovno odpiramo vrata vseh T-2 poslovalnic in nekatera pooblaščena prodajna mesta.

Vse poslovalnice in delovni časi bodo ažurno objavljeni na https://www.t-2.net/poslovalnice.

V skrbi za varnost in zaščito strank ter tudi naših zaposlenih v T-2 upoštevamo ukrepe za zaščito na prodajnih mestih v času epidemije koronavirusa COVID-19. Zato smo na prodajnih mestih namestili zaščitna pleksi stekla, zagotovili pa smo tudi razkužila. Vsi zaposleni so tudi preventivno redno testirani, medtem ko obiskovalci ne potrebujejo negativnega testa.

Prosimo vas, da skupaj pazimo na naše zdravje in da ob obisku poslovalnice upoštevate predpisane preventivne ukrepe.

Preverite delovne čase in nas obiščite.

Se vidimo!

Vaš T-2

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?