Prestopite v virtualni svet

Si predstavljate, da se preslikate v fantazijski svet in ga raziskujete v lastni podobi? Da na ekranu zagledate avatarja, ki vam je po izgledu popolnoma identičen? S 3D Creatorjem si lahko v samo minuti skenirate glavo in svoj 3D lik prestavite v virtualni svet.

Poleg skeniranja obraza in glave lahko zajamete tudi hrano in ostale proste oblike, ki jih lahko delite s prijatelji preko sporočil ali družabnih omrežij. Lahko pa telefon povežete s 3D tiskalnikom in se pogledate v lastni 3D podobi.

Svojega avatarja lahko prenesete v video igrico ali pa ga projicirate kar v vašo dnevno sobo, ga po želji oblečete in dodate gibe, ki jih bo figura ponavljala. Če ne gre drugače, boste vsaj enkrat zares obvladali vse plesne korake!

Si želite preizkusiti in raziskati svoj svet?

Sony na trg vstopa z novima vrhunskima telefonoma Xperia XZ1 in Xperia XZ1 Compact na katerih najdete naloženo aplikacijo 3D Creator in vodič za enostavo uporabo. Nekaj dodatnih namigov pa si lahko pogledate na tej povezavi.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?