Samo na T-2: Formula 1 v 4k ločljivosti

Ste strastni ljubitelj Formule 1? Kmalu jo boste lahko pogledali kar v 4k ločljivosti!

Z namenom, da ustrežemo našim športnim navdušencem, tokrat pripravljamo poseben TV program TV3 4K, kjer se bo predvajala Formula 1 v živo. Program bo na voljo v vseh programskih shemah.

Prva dirka bo na voljo že to soboto, 27.4. in nedeljo, 28.4.2019: prenos iz Azerbajdžana, ostale tekme pa bodo objavljene sproti.

Na programu bo na voljo tudi 3 dnevni časovni zamik in snemalnik. Če še nimate 4k vmesnika, vam ga brezplačno zamenjamo v naših poslovalnicah.

Želimo vam prijetno gledanje.

Si tudi vi želite prihajajoče tekme pogledati v ločljivosti 4k? Pridružite se nam.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?