Skandinavski Viaplay prihaja na Pickbox

"Skandinavski noir je samo začetek," pravijo pri Viaplayu. Po zaslugi Pickboxa imamo zdaj priložnost gledati najboljše iz severnoevropske produkcije.

Iz Pickboxa smo prejeli nore novice – prihajajo nove skandinavske noir serije iz priljubljene pretočne storitve Viaplay! Od 1. decembra glejte vrsto novih serij, kriminalk, dram in romanc, a tudi zgodovinskih dokumentarcev.  Izpostavili bomo nekaj predlogov iz ponudbe Viaplay Selecta, kot so danska kriminalistična serija Si varno prišla domov? (Were Where You?), norveška kriminalistična serija Fenris in švedska dramska serija Harmonica. 

Danska kriminalistična serija Si varno prišla domov? (Were Where You?)

Danska kriminalka Si varno prišla domov? (Were Where You?) (2022 - ) je povsem sveža in napeta nova serija. V središču zgodbe je 16-letna Louise (Filippa Navarana), ki se ji življenje obrne na glavo, ko njeno najboljšo prijateljico Monico (Maja Ida Thiele) v srednji šoli posili neznani napadalec. Louise je odločena, da bo našla posiljevalca, vendar se zaplete, ko se izkaže, da gre za Thaisa (Vilmer Trier Brøgger), v katerega je skrivaj zaljubljena. Serija je ganljiv in napet portret časa, v katerem se prepletajo prijateljstva, seks in družbena zapuščina in kjer sanje o prihodnosti pomenijo vse.

Napeta danska serija zelo zanimivo prikaže, kako zločin vpliva na skupino prijateljev in njihovo šolo ter kako se govorice širijo bliskovito hitro. Opominja nas, da ne odločaš vedno, kdaj boš odrasel.

Norveška kriminalistična serija Fenris 

Intenzivna in atmosferska dramska kriminalistična serija Fenris (2022 - ) se vrti okrog izginotja dečka iz norveškega mesteca na meji s Švedsko, znanega po tem, da tam živijo volkovi. Ko deček izgine, takoj zaokrožijo govorice, da so za to krivi volkovi. Biologinja Emma Salomonsen (Ida Elise Broch), ki je tam na obisku, najde krvavo dečkovo jakno v hiši svojega očeta Mariusa (Magnus Krepper: `Kraljica srca'), kontroverznega raziskovalca volkov. Ko izgine še Marius, se mora Emma zanesti na svoje občutke in razumevanje volkov, da bi odkrila temno resnico.

Za vlogo Emme je norveška igralka Ida Elise Broch rekla: "Ko sem prvič prebrala scenarij, me je povsem prevzel. Tako napet je bil, da ga preprosto nisem mogla odložiti. Emma je uganka. Nedostopna je in izjemno zapletena."

Švedske dramska serija Harmonica

Švedska dramska serija Harmonica (2022 - ) se vrti okrog zakoncev Harryja (Jonas Karlsson) in Monice (Josephine Bornebusch). Pred šestnajstimi leti sta Harry in Monica imela bleščeče življenje. S svojo skupino Harmonica sta igrala v velikih arenah. Zdaj je njun zakon v krizi in ko dobita priložnost za povratno turnejo, Monica Harryju postavi ultimat. Turneja ali ločitev. Zanimiva, pristna in sveža nova švedska serija Harmonica je vsekakor naše priporočilo.

Veliko novih skandinavskih serij in še veliko več lahko gledate od 1. decembra na Pickbox NOW v kategoriji Viaplay Select! Kategorija bo na voljo vsem naročnikom videoteke Pickbox NOW.

Zabava

Naj TV vsebine meseca novembra

Svetli del dneva je že opazno krajši od noči, temperature pa so že bistveno nižje od preteklih tednov. To s seboj prinese tudi več časa, ki ga namenimo gledanju televizije. Da bo izbira lažja, smo pripravili naš izbor vsebin, za katere menimo, da so zanimive in vredne pozornosti.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?