Sodelujte in osvojite brezplačno naročnino za paket HBO Premium

Nagradna igra je zaključena.

Preverite svoje znanje in glejte programe HBO brezplačno. Če želite sodelovati v nagradni igri, na predzadnjem koraku napišite vaše ime, priimek in elektronski naslov, na katerega vas lahko obvestimo o zmagovalcu nagradnega kviza.

Želimo vam veliko sreče,

Vaš T-2

 

S sodelovanjem v nagradni igri soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja osebne podatke iz tega obrazca za namen nesegmentiranega in segmentiranega trženja storitev, vsebin in blaga, ki jih nudi družba T-2 d.o.o., po poteku nagradne igre HBO Premium. Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja osebne podatke iz tega obrazca za namen osebnega trženja glede storitev, vsebin in blaga, ki jih nudi družba T-2 d.o.o., ki lahko vključuje prilagojena priporočila le-teh. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas.

Seznanjen sem, da lahko obdelavi osebnih podatkov ugovarjam, in sicer preko elektronske pošte na info@t-2.net ali pisno na naslov T-2 d.o.o., Verovškova ulica 64a, Ljubljana.  Ugovor, poslan preko elektronske pošte, je veljaven le, če je poslan iz elektronskega naslova, ki ste nam ga posredovali v obrazcu. Seznanjen sem, da lahko vsako podano soglasje kadarkoli prekličem preko elektronske pošte na info@t-2.net ali pisno na naslov T-2 d.o.o., Verovškova ulica 64a, Ljubljana. Preklic soglasja, poslan preko elektronske pošte, je veljaven le, če je poslan iz elektronskega naslova, ki ste nam ga posredovali v obrazcu.

Več o obdelavi vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Splošnih pogojih obdelave osebnih podatkov.

Splošne pogoje nagradne igre lahko preberete tukaj.

Tehnologija

Aplikacija tv2go še bolj prijazna za uporabnike

Z januarsko nadgradnjo aplikacije tv2go smo uporabniki dobili še dve zanimivi izboljšavi. Prva je nočni način (Dark mode), druga pa je izboljšan izgled TV sporeda oziroma elektronskega programskega vodiča.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?