Sodelujte v nagradni igri VOYO in osvojite nagrado

Paket VOYO spada med najbolj priljubljene TV vsebine na T-2 televiziji in že vrsto let navdušuje občinstvo z originalnimi serijami, ki nastajajo pod okriljem slovenskih produkcijskih ekip in jih ustvarjajo priljubljena slovenska igralska imena. Trenutno je na voljo že več kot 15.000 ur vsebin - številne domače in tuje serije, resničnostni šovi, predpremiere POP TV oddaj, filmske uspešnice, informativni program, športni prenosi in risanke.

Preverite svoje znanje o VOYU, odgovorite na zastavljena vprašanja na naši Facebook strani in se potegujte za privlačne nagrade. Osvojite lahko:

  • vsestransko uporaben nahrbtnik VOYO;
  • priročno prenosno baterijo VOYO ali
  • naročnino na paket VOYO za 3 mesece.

 Nagradna igra poteka do vključno 19. avgusta 2022.

Želimo vam veliko znanja in sreče pri žrebu.

Glejte serije na VOYO
Številni VOYO originali in predpremiere POP TV šovov, filmi, risanke in šport, tudi za najzahtevnejše gledalce, brez oglasov. Vstopite v svet filmov in serij. Dobrodošli v izbrani družbi!  
Novosti

TOP model meseca avgusta: Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Predstavljamo TOP model meseca avgusta Xiaomi Redmi Note 11 Pro - vsestransko uporaben pametni telefon, ki izpolni vse potrebe. Prepričajte se o njegovih zmogljivostih, ki navdušujejo tudi zahtevnejše uporabnike ter gamerje. Telefon je že na voljo v T-2 klubu. Naročite ga lahko že za 24x 8,99 € mesečno in 3000 točkami.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?