Ste ljubitelj TV serij produkcijske hiše HBO?

HBO zagotovo velja za ponudnika najboljših TV serij, zato smo prepričani, da si z veseljem katero od njih tudi pogledate.

Pa jih zares dobro poznate? Rešite nagradni kviz, preverite svoje znanje in osvojite majico z motivi HBO.

Seznanjen sem, da lahko obdelavi osebnih podatkov ugovarjam, in sicer preko elektronske pošte na info@t-2.net ali pisno na naslov T-2 d.o.o., Verovškova ulica 64a, Ljubljana.  Ugovor, poslan preko elektronske pošte, je veljaven le, če je poslan iz elektronskega naslova, ki ste nam ga posredovali v obrazcu. Seznanjen sem, da lahko vsako podano soglasje kadarkoli prekličem preko elektronske pošte na info@t-2.net ali pisno na naslov T-2 d.o.o., Verovškova ulica 64a, Ljubljana. Preklic soglasja, poslan preko elektronske pošte, je veljaven le, če je poslan iz elektronskega naslova, ki ste nam ga posredovali v obrazcu.

Več o obdelavi vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Splošnih pogojih obdelave osebnih podatkov.

Splošne pogoje nagradne igre lahko preberete tukaj.

Obvestila

Tretji reševalni motor gre na Obalo

Lanskega julija, ko smo se zaposleni v družbi T-2, naši naročniki in naši poslovni partnerji zbrali ob predaji motorja Reševalni postaji UKC Ljubljana smo trenutek prepoznali kot nam najpomembnejši trenutek leta. Vse je bilo tako, kot mora biti. Takrat smo prepoznali, da moramo naprej. Nadaljevati in zaključiti krog.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?