Strašljive in grozljive vsebine na T-2 TV

Zadnjo oktobrsko noč poznamo tudi kot najbolj grozljivo noč v letu. Za letošnji praznik coprnic, duhov, zombijev, demonov in ostalih strašljivih bitij, smo pripravili nabor filmov, ki vas bodo pretresli do kosti. Si jih upate pogledati?

V videoteki boste našli kategorijo »Halloween«, z vsebinami, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Grozljivke in srhljivke vas bodo popeljale v svet zlih duhov, demonov in ostalih, začaranih bitij, ki vam bodo pognali strah v kosti. Ste dovolj pogumni, da se prepustite domišljiji in vstopite?

Strašljive vsebine iz kategorije »Halloween« si lahko ogledate med 27. in 31. oktobrom le 0,99 € po vsebini. Med več kot 90 filmi boste našli srhljive in grozljive filme kot so Strašila,  Ne boj se temePreden se zbudimBerlinski sindrom, Medtem, ko si spala, Snemaj!, Krvava žetev, Hiša mrtvih, Prekleti, Sam v temi, Vampirjev klanZbor prekletihVraževernost, Pod gladino in druge.

Na domačem zaslonu T-2 televizije boste našli še spored shrljivk in grozljivk, ki prihajajo na programe T-2 televizije v naslednjih dneh.

Prijetno gledanje vam želimo!

Tehnologija

Starejši v digitalni dobi

Digitalno okolje je za starejše izjemno koristno in lahko prinaša številne pozitivne spremembe v njihova življenja. Je zbirka koristnih informacij in pot, ki ohranja pristne stike z njihovimi vnuki.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?