Sveže vsebine na T-2 televiziji

Ena izmed možnosti, kako čim boljše preživeti dneve vročinskega vala je zagotovo ogled svežih vsebin na programih T-2 televizije. Doživetje pa bo zagotovo še boljše v dobri družbi in s kozarcem osvežilne pijače v roki. Preverite, kaj bo na sporedu prihodnje dni.

Top FILM: Vino in veter

V juliju si na T-2 televiziji lahko brezplačno ogledate film Vino in veter, v katerem boste spremljali tridesetletnega Jeana, ki je zadnje desetletje potoval okoli sveta. Ob tem je pretrgal vse stike družino in Burgundijo, kjer je odraščal. Zdaj se mora vrniti v Francijo, saj je oče neozdravljivo bolan. Doma ima ob približevanju sezone trgatve priložnost, da se zbliža s sestro Juliette in bratom Jérémiejem, s katerima se morajo odločiti o prihodnosti vinograda.

Kolesarska dirka Tour de France

1. Julija se začne prva etapa že 109. Dirke po Franciji. Kolesarski spektakel bo svojo pot začel v danskem glavnem mestu, svojo pot pa bo 24. julija zaključil na Elizejskih poljanah v Parizu. Dirki bo sledila še prva izvedba dirke Tour de France Femmes, katere prva etapa bo na zadnji dan Toura. Celotno dogajanje lahko spremjlate na programih Eurosport in RTV SLO 2.

BBC Earth

Smrtonosni plenilci: Raziskovalec Steve Backshall se sreča iz oči v oči z nevarnimi lepotci in morilskimi zvermi na misiji, da bi našel najbolj smrtonosne živali. Pridružite se mu pri druženju z agresivnimi gozdnimi sloni v divjini Gabona, iskanju izmuzljivih morskih mesecev na Baliju in spopadanju z divjim servalom v Južni Afriki. Serija obravnava negotovo prihodnost, pred katero so se znašle nekatere od teh vrst in razkriva izjemna prizadevanja naravovarstvenikov za njihovo zaščito. Prvo sezono lahko spremljate od sobote, 9. julija, ob 18. uri.

Epic Drama

Kifeljc: New York okreva po nemirih v ameriški državljanski vojni, ki so mesto nejevoljno potegnili v krvavi spopad, in je prenaseljeno, onesnaženo in brezpravno mesto z rasnimi in socialnimi napetostmi na vrelišču. V najtežjem delu mesta - Five Points - uspevajo tolpe in kriminalci. Trden irski detektiv Kevin 'Corky' Corcoran se vrača iz vojne, da bi vzdrževal red in počistil mesto ... Corky pa ne more igrati umazano in postati nasilen kljub ukazom svojega šefa in močnega igralca generala Brendana Donovana. Donovan zahteva, da pravičnost zadovoljuje pravna država, vendar Corky meni, da so pravila narejena zato, da se kršijo. Njegova preiskava umora njegovega otroka in izginotja njegove žene med vojno ga bo popeljala v najrevnejše slume in najbogatejše hiše v mestu. Glejte prvo in drugo sezono serije od četrtka 7. julija ob 21. uri.

Viasat Nature

Velikanska Afrika: Oddaja vas popelje na enkratno dogodivščino po pristni in veličastni afriški divjini. Odstira edinstven pogled na afriške čudežne pokrajine, znamenita naravna čudesa in dih jemajoče prizore iz divjine. Razkriva lepoto, ki ji ni para in ki vsakega od nas lahko pusti brez besed. Afriška divjina je čudežna, veličastna in dramatična. Premiera serije bo v soboto, 2. julija, ob 13.35.

Dežela surikat: Vzpon dinastije: Da bi obeležili svetovni dan surikat, vas vabimo, da dan preživite v družbi njihove najbolj priljubljene in znane družine. Gre za ljubko serijo z malce drugačno noto. Glavni protagonisti so namreč visoki le 30 centimetrov, živijo v brlogih pod zemljo ter se prehranjujejo s črvi, žuželkami in kuščarji. Vsak posamezni lik bomo spoznali tako intimno, kot pri človeških zvezdnikih v TV-limonadah. Zanimiva serija nadaljuje dramatično sago o treh družinah surikat v puščavi Kalahari v Južni Afriki, katerih člani so potomci legendarne matriarhinje Flower. Premiero tretje sezone lahko gledate že v nedeljo, 3. julija, ob 9.35.

Tematski blok: Poletni safari: Vsak dan v juliju vam na programu Viasat Nature predstavljajo neokrnjeno naravno lepoto Afrike ter njenih prostranih in raznolikih pokrajin, kjer domujejo nekatere najznamenitejše divje vrste živalskega kraljestva. Afrika je celina ekstremov, ki jo zaznamujejo epska gorovja v Tanzaniji in Keniji, odročna močvirja v delti reke Okavango, najvišje temperature na Zemlji, Velika riftna dolina z najaktivnejšim afriškim vulkanom na vzhodu ter neskončna pusta puščava Namib na zahodu. Obiskali bodo še ravnice nacionalnega parka Samburu v Keniji in se sprehodili po dolini reke Luangwe, znani tudi kot Levja dežela. Gre za potovanje, ki ga enostavno ne smete zamuditi!

Vrnite se v preteklost s tematskim blokom Jurska cona na Viasat Nature
To poletje se pridružite programu Viasat Nature v vznemirljivi avanturi potovanja skozi čas, kjer še vedno obstajajo smrtonosni dinozavri, sprehajajoči se kiti in velikanski volnati mamuti.

CineStar Premiere

Spencer: Film se dogaja v letu 1991, tekom božičnih praznikov, ko se princesa Diana začenja soočati s svojo težko odločitvijo, končati zakon s princem Charlesom. Film nam daje vpogled v ekstravagantno življenje na posestvu Sandringham in popolno oriše emocije Lady Di med njenimi borbami proti govoricam o aferah in nenehnem izogibanju paparazom. Glejte 2. julija ob 20. uri na CineStar premiere 1.

Hudič pod zemljo: Ne nekem so podzemni rudniki desetletja goreli. Film spremlja ekipo raziskovalcev, ki želijo ugotoviti, kako je prišlo do požara in kaj točno je povzročilo, da so rudarji s svojimi družinami zapustili rodni kraj. Izvedeli so za vrtače. Ko pa član ekipe pade v luknjo, odkrijejo še nekaj skrivnostnejšega: da niso sami. Se bodo uspeli rešiti? In kaj se kriva pod zemljo? Ne zamudite 3. julija ob 21.55 na CineStar Premiere 1.

Filmsko poletje

Preverite svoj domači zaslon na T-2 televiziji, do njega enostavno dostopate preko zelenega gumba na vašem daljincu. V naslednjih mesecih boste na zaslonu našli kategorijo "Filmsko poletje", kjer boste našli prijetno lahkotne filme za popestritev poletnih večerov in ostale vsebine s poletno tematiko.

Želimo vam prijeten ogled!

Tehnologija

Vzemite T-2 TV na dopust

Pri T-2 ponujamo možnost naročila samostojne pretočne televizije, ki za delovanje potrebuje le stabilno internetno povezavo kateregakoli ponudnika v Sloveniji in vsej Evropski uniji. Preko samostojne T-2 TV lahko spremljate odmevne športne prenose, najboljše filmske uspešnice in sveže serije.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?