Vrnite se v preteklost s tematskim blokom Jurska cona na Viasat Nature

To poletje lahko vsak delavnik zvečer spremljate razburljivo avanturo s potovanjem skozi čas v svet smrtonosnih dinozavrov, kitov na štirih nogah in orjaških mamutov. Predstavljajte si, da hodite s temi velikanskimi bitji in se potopite v njihovo vsakdanje življenje, a nikar ne pozabite ostati na varni razdalji! Nepozabna avantura vključuje oddaje, kot so Skrivnosti izumrlih velikanov, Mamut: Obdukcija, Skrivnosti ledenodobnih orjakov, Ko so kiti hodili, Nerešeni primer Dinozaver in Vzpon sesalcev.

Predstavljamo vam dokumentarne filme, ki bodo na sporedu v mesecu juliju:

Attenborough in pokopališče mamutov

Ljubiteljskima lovcema na fosile, Sally in Neville Hollingworthu, se pridružita Sir David Attenborough in profesor Ben Garrod, ko odkrijejo skrivnostne ostanke mamuta iz ledene dobe na obrobju Swindona. Že ta ponedeljek, 4. julija ob 21.50.

Vzpon sesalcev

Pred 66 milijoni let je asteroid izbrisal dinozavre z obličja zemlje. Novo najdeni fosili razkrivajo, kako so sesalci prevzeli prednost in se razvili v ogromno množico vrst, ki danes vlada Zemlji. Na sporedu bo v torek, 12. julija ob 21.50.

Ko so kiti hodili

Kiti in ptice ujede, krvoločni krokodili in veličastni sloni: od kod so prišla vsa ta neverjetna bitja? Podali se bomo na globalno avanturo, da bi našli odgovor. Glejte v četrtek, 14. julija ob 21.50.

Skrivnosti ledenodobnih orjakov

Paleontolog Dick Mol se poda v iskanje razlage za množično izumrtje ob koncu zadnje ledene dobe; ali so izumrtje velikanov ledene dobe povzročili naši predniki ali podnebne spremembe? Ne zamudite v sredo, 20. julija ob 21.50.

Mamut: Obdukcija

Film spremlja ekipo strokovnjakov za mamute in znanstvenikov za kloniranje, ki v Sibiriji opravijo zgodovinsko obdukcijo in poskušajo rešiti velikana iz ledene dobe pred izumrtjem. Oglejte si v četrtek, 21. julija ob 21.50.

Čudežne dežele fosilov: Skriti zakladi narave

Richard Fortey raziskuje fosilizirano morsko dno v Skalnem gorovju, ki vsebuje bizarne oblike življenja, ki so popolnoma spremenile razumevanje začetkov kompleksnega življenja. Na sporedu bo v torek, 26. julija ob 21.50.

Program Viasat Nature je na voljo naročnikom programskih shem L in XL HD.

Želimo vam prijetno gledanje!

Obvestila

Digitalni bon '22 v T-2 Klubu

Šolarji zadnje triade, dijaki, študentje in vsi starejši od 55 let boste lahko svoj Digitalni bon '22 unovčili za nakup računalniške opreme v T-2 Klubu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?