13 Jun 2016

T-2 AMBASADOR

Postani T-2 ambasador in si za nagrado prisluži 40 € bonusa za vsakega pripeljanega prijatelja!

Cenite naše storitve in se o tem pogovarjate s svojimi prijatelji? Ste koga že prepričali? Potem imejte še vi kaj od tega!­

T-2 ambasador postanete tako, da prijatelja pripeljete k nam, on naroči­ enega izmed naših paketov T2, T3 ali T4 - vi pa prejmete 40 € bonusa oz. če pripeljete prijatelja in se naroči na enega izmed naših Brezčasnih mobilnih paketov si prislužite 10 € bonusa.

Seveda vam ni treba prijatelja ali prijateljice k nam pripeljati osebno.­ Dajte jim svojo posebno ambasadorsko kodo - to je številka naročnika, ki je navedena na vaši pogodbi - prijatelj pa jo bo navedel ob svojem naročilu. Ko bo to storjeno, dobite svoj poseben T-2 ambasadorski bonus v višini 40­ €.

Vašo kodo T-2 ambasadorja vam povemo tudi na brezplačni­ številki 064 064 064, lahko pa se oglasite tudi v najbližji T-2 poslovalnici!

Ugodnosti iz različnih akcij se izključujejo.

Pravila in splošni pogoji nagradne igre Ambasador T-2

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več