TOP model meseca julija: Samsung Galaxy A13

Prestol TOP modela je v juliju zasedel telefon, ki preseneča. Ponuja zares veliko vsebine za ceno, ki je med dostopnejšimi na trgu. 6,6 plačni zaslon, sistem štirih kamer, zmogljiva baterija ter možnost uporabe dveh sim kartic so le nekateri atributi telefona Samsung Galaxy A13. Julijski TOP model je v T-2 Klubu na voljo v treh trendovskih odtenkih že za 24x 7,00 € + 1500 točk.

Minimalistična oblika z osupljivim stilom

Samsung Galaxy A13 združuje nežne barve z videzom in nežnim občutkom na dotik. Zaradi zaobljene oblike je udoben za uporabo in omogoča preprosto krmiljenje po zaslonu. Na voljo je v črni, beli in svetlo modri barvi.

Več zaslona pomeni več prostora za igranje

Razširite svoj pogled na 16,8-centimetrski (6,6-palčni) brezkončni V zaslon telefona Galaxy A13 in videli boste, kaj ste zamujali. S FHD+ tehnologijo bodo vsakodnevne vsebine videti neverjetno ostre, jasne in razločne.

Nadgradite svojo mobilno fotografijo s štirikratno kamero

Ujemite nepozabne trenutke v jasnih podrobnostih z glavno kamero 50 MP. Razširite kot gledanja z ultraširokokotno kamero. Prilagodite ostrino z globinsko kamero ali pa se približajte vsem podrobnostim z makrokamero.

5 MP ultraširokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in tako omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo. Približajte se z makrokamero 2 MP in odkrijte podrobnosti, ki bi jih sicer zamudili. Fotografijam doda naravni bokeh učinek, da vaš motiv resnično izstopa iz ozadja. Globinska kamera 2 MP vam omogoča prilagoditev globine polja vaših fotografij. Prilagodite zameglitev ozadja za visokokakovostne fotografije portreta, s katerimi bo vaš motiv resnično izstopal. Sprednja kamera 8 MP in bokeh učinek Galaxy A13 telefona omogočata preprosto snemanje čudovitih selfijev, ki vas bodo resnično postavili v ospredje.

Presezite običajno izkušnjo poslušanja z Dolby Atmos

Preprosto priključite ušesne slušalke ter se prepustite glasbi in filmom. Z Dolby Atmos boste slišali poln, bogat in prostorski zvok, ki vas bo obdal in ponesel v dogajanje.

Pospešite in shranite več

Galaxy A13 združuje moč osemjedrnega procesorja in do 4 GB RAM-a za hitro in učinkovito zmogljivost ne glede na nalogo. Uživajte v 128 GB notranjega pomnilnika in dodajte do 1 TB prostora za shranjevanje z mikro SD-kartico.

Baterija, ki zdrži tudi dva dni

Izkoristite dan z baterijo, ki vas ne bo ovirala. 5000-miliamperurna (tipično)¹ baterija vam omogoča, da ure in ure počnete to, kar želite.

Zaščitite svoje pomembne stvari

Že od začetka je v programsko in strojno opremo telefona vgrajen Samsung Knox sistem, ki telefon varuje od trenutka vklopa. Z zaščito na več ravneh varuje najobčutljivejše podatke pred zlonamernimi in škodljivimi grožnjami.

 

Novi Galaxy A13 je na voljo treh barvah že od 24x 7,00 € + 1500 točk.

Obvestila

Digitalni bon '22 v T-2 Klubu

Šolarji zadnje triade, dijaki, študentje in vsi starejši od 55 let boste lahko svoj Digitalni bon '22 unovčili za nakup računalniške opreme v T-2 Klubu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?