TOP model meseca maja: Samsung Galaxy A52

Tehnologija se neprestano spreminja, posodablja in skoraj vsak dan nam prinese nekaj novega. To pomlad smo dobili še eno novost - Samsung je izdal novi telefon Galaxy A52. Odločili smo se, da ga predstavimo kot TOP MODEL meseca maja.

NEVERJETEN ZASLON, SUPER TEKOČE BRSKANJE

Samsung Galaxy A52 se ponaša s FHD+ Super AMOLED zaslonom, z veličino kar 16,5 cm (6,5''), ki zagotavlja jasno sliko, tudi ob najmočnejši dnevni svetlobi. Zaščita za udobje oči znižuje modro svetlobo, funkcija Super tekoče pa omogoča tekoč pogled, ne glede na to ali brskate ali igrate igre.

VRHUNSKA KAMERA, VEDNO OSTRA IN STABILNA

Sistem kamere z več objektivi na pametnem telefonu, vaše fotografije povzdigne na naslednjo raven. Glavna kamera s svojo visoko ločljivostjo in OIS sistemom, prinaša izjemno jasne in čiste fotografije podnevi.

Poleg osnovne so nameščene še 3 druge kamere, ultra širokokotna, ki s 123-stopinjskim pogledom vidi svet kot človeško oko, makro kamera, ki izpostavi še najmanjše podrobnosti fotografije. Fotografijam doda naravni bokeh učinek, da motiv resnično izstopa iz ozadja. Globinska kamera pa omogoča prilagajanje globine na vaših fotografijah. Z dotikom preprosto prilagodite ozadje svojega motiva za visokokakovostne fotografije portreta.

Galaxy A52 ohranja vaše video posnetke gladke in stabilne s načinom super stabilizacije. Snema kot visokokakovostna akcijska kamera in za to uporablja ultra širokokotno kamero ter napredno programsko opremo. Odlikuje ga tudi stabilizacijski sistem OIS (optična stabilizacija slike), s pomočjo katerega gibanje ostane tekoče, fotografije pa ostre, kljub slabši svetlobi.

Sprednja kamera s 32 MP na Galaxy A52 telefonu posname jasne selfije z visoko ločljivostjo skozi cel dan. Bokeh učinek pa vašim fotografija nežno zamegli ozadje in vaš obraz postane zvezda.

Na telefon je nameščenih skupno kar 5 kamer, od katerih je ena sprednja in štiri glavne kamere:

  • Standardna glavna kamera: 64 MP
  • Ultra širokokotna kamera: 12 MP
  • Globinska kamera: 5 MP
  • Makro kamera: 5 MP

ODPOREN PROTI POLIVANJU, PLJUSKANJU IN ŠKROPLJENJU

Telefon je ocenjen s standardom IP67 za odpornost proti vodi in prahu, zdrži lahko do 1 meter vode do 30 min. Četudi se vaš telefon zmoči, lahko še vedno slikate in predvajate vsebine.

PROSTORSKI ZVOK NA VAŠI DLANI

Z dvema zvočnikoma, ki sta nameščena zgoraj in spodaj, lahko s Samsung Galaxy A52 ustvarite stereo zvočno izkušnjo brez uporabe slušalk. Naj bo filmski večer ali najljubša igra na višji stopnji s kinematografskim zvokom vašega telefona.

IZJEMNA BATERIJA IN VELIK POMNILNIK

Telefon se ponaša tudi z odlično 4.500 mAh baterijo, ki omogoča, da dlje počnete to, kar vam je najbolj všeč. Naprava je opremljena tudi s programsko opremo za zaznavanje moči, ki zazna vaš vzorec uporabe in se prilagodi vašim navadam uporabe mobilnega telefona.

Vsebuje tudi velik pomnilniški prostor, ta je v velikosti 128 GB. Če prostora za shranjevanje vseeno zmanjka, pa lahko pomnilnik povečate s pomnilniško (SSD) kartico v velikosti do 1 TB. Poleg velikega notranjega pomnilnika telefon vsebuje tudi osem jedrni procesor in 6 GB delovnega polnilnika. Opravljanje več stvari hkrati na telefonu, ne bo več težava.

ZAŠČITITE POMEMBNE STVARI

Galaxy A52 je opremljen z bralnikom prstnih odtisov. Pametni telefon prepozna vaš prstni odtis, ki omogoča enostaven in varen način odklepanja vašega telefona. Storitev Samsung pass z biometrično avtentikacijo omogoča hitrejšo in varnejšo prijavo v aplikacije in na spletne strani. Poleg prijave s prstnim odtisom pa je na telefon naložena še programska oprema Samsung Knox, ki telefon varuje od trenutka vklopa. Zaščiti vaše podatke pred zlonamernimi in škodljivimi grožnjami ter vdori v napravo.

Preverite izjemen telefon v T-2 Klubu, kjer ga lahko naročite že za 14,50 € mesečno in 3000 točk.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?