Top model meseca septembra: 43 palčni LG televizor

Tehnologija televizorjev napreduje izjemno hitro. Če je bil še pred 15 leti Full HD televizor precej redek in drag, so danes pametni 4K/UHD televizorji že dostopni po relativno ugodni ceni. Poleg tega UHD televizorji rešujejo problem, s katerim so se do nedavnega srečevali številni kupci: kako naj gledam velik televizor v majhni sobi? Rešitev predstavljajo modeli, kot je LG 43UK6470 SMART TV.

Diagonala 109 cm (43 palcev) omogoča ogled tudi večjemu številu ljudi, ki želijo sočasno gledati televizijo. 4K LED panel, podprt z zmogljivim grafičnim procesorjem, HDR in 20W zvočniki bodo vsekakor dvignili vašo uporabniško izkušnjo na novo raven.

Sliko iz zvok boste doživljali tako, kot da se v kadru nahajate sami. Aktivni HDR vam bo izboljšal tudi sliko z manjšim dinamičnim razponom in jo popravil. Večja ločljivost 4K televizorjev v primerjavi s Full HD vam omogoča gledanje na krajše razdalje in pod manjšim kotom, brez izgube kakovosti slike. Kot smo v preteklosti že omenili, je 4K nov standard, katerega je smiselno upoštevati pri nakupu naslednjega televizorja. Čeprav še ni veliko 4K vsebin, njihovo število vztrajno raste. Največ si jih lahko ogledate na internetu (Netflix, YouTube. Vimeo, ipd), nekaj pa jih ponujamo tudi sami. Vgrajeni DVB-T2/C/S2 dekoder vam bo omogočal tudi dostop do digitalnih vsebin preko TV oddajnikov, satelitov in kabelskega omrežja. Takoj se razume tudi z Google Home Device ali Amazon Alexa, če katero izmed njiju priklopite na TV.

Vgrajeni snemalnik vam omogoča snemanje na zunanji disk/USB ključek, če tovrstne funkcije slučajno nimate že vključene v paketu TV naročnine vašega IPTV ali kabelskega ponudnika. LG 43UK6470 ponuja tudi filter, s katerim lahko preprečite ogled neželenih vsebin in programov. V pomoč pri upravljanju vam bo tudi umetna inteligenca (AI), ki deluje skupaj z univerzalnim daljincem in omogoča različne glasovne ukaze in iskanje vsebin. Televizorju lahko celo naročite, da se ugasne ob izteku določene oddaje.

Časovni zamik
S časovnim zamikom si lahko vaše priljubljene vsebine pogledate kadar želite. Prevrtite čas nazaj, preskočite oglase in glejte televizijo na vseh vaših napravah, za nazaj ali v živo.

Tudi oblikovanje je vredno pohvale, saj so priključna mesta (2x HDMI + USB vhod) nameščena ob strani za hitrejši dostop. Privzeto je sicer LG 43UK6470 opremljen s stojalom, a ga lahko brez težav namestite tudi na zidni nosilec. Manjši namig: v USB vhod vstavite ključek z izbranimi slikami in vaš TV postane predvajalnik fotografij. Ostali priključki (napajalnik, LAN vhod, antenski vhod in SPDIF priključek ter napajalnik so nameščeni na zadnji strani. Tanek rob okoli ekrana samo še doda k stilskemu izgledu.

Kot rečeno, je LG 43UK6470 pametni televizor z vgrajenim spletnim brskalnikom in trgovino LG Content Store. Omogoča tudi podporo za glasovno upravljanje (10 jezikov), a boste morali za to kupiti univerzalni daljinec LG Magic Remote. Televizor sodi v energetski razred A, tako da vseeno ne bo porabljal veliko elektrike (pod 0,5 W v stanju pripravljenosti). Morda bi si kdo želel A+ energetski razred, a bo potrebno zato seči malo globlje v žep za dražji model. Uporabniki so ga dobro ocenili, predvsem funkcionalnosti in kvaliteto, ki jo nudi LG 43UK6470 za ceno okoli 500€.

V našem T-2 Klubu vam je LG 43UK6470 na voljo že za 1000 točk in 24 obrokov po 20,50€ mesečno. Brezplačno vam ga pošljemo na dom, lahko pa ga tudi osebno prevzamete v našem skladišču v Ljubljani.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?