TV vsebine za deževne dni

Vremenska napoved za prihajajoče dni napoveduje ohladitev in obilo padavin, zato bomo več časa preživeli v notranjih prostorih. Deževne dneve si lahko popestrite tudi v dobri družbi T-2 televizije. Priporočamo vam ogled TOP filma meseca, prav tako pa preverite vsebine TV paketa septembra - CIneStar Premiere. Vabimo vas še k ogledu ostalih zanimivih vsebin na drugih izbranih programih. Prijetno gledanje vam želimo.

Top film meseca

V mesecu septembru si lahko brezplačno ogledate akcijski film V senci zarote, kjer problematični vladni operativec Travis Blok, zadolžen za reševanje tajnih agentov iz nevarnih situacij, odkrije zaroto, namenjeno ameriškim državljanom. Ko se znajde na tarči ljudi, za katere v bistvu dela se odloči, da bo sledil agentu in prišel resnici do dna. Resnici, ki bo postavila pod vprašaj tudi njegov moralni kodeks.

TV paket meseca septembra – CineStar Premiere

Na CineStar Premiere vas čakajo najnovejše filmske uspešnice, priljubljene serije in najboljši filmi vseh časov. Vsebine so opremljene s slovenskimi podnapisi in popolnoma brez oglasov.

Bosch: Silvestrovo 2019. Medtem ko Los Angeles slavi, izbruhne v zgradbi v Vzhodnem Hollywoodu požar, v katerem umre več stanovalcev, vključno z desetletno deklico. Posumijo, da je požar podtaknjen, na prizorišče pride detektiv Harry Bosch, njegovega partnerja, detektiva Jerryja Edgarja, pa ni nikjer. Ne zamudite 16. septembra na CineStar TV Premiere 1.

Padec lune: Skrivnostna sila vrže Luno iz orbite in jo pošlje naravnost v trk z življenjem, kot ga poznamo – naravnost v trk s planetom Zemlja. Samo nekoliko tednov pred napovedanim udarom z Zemljo, ko je svet v totalni paniki in na robu uničenja, je izvršna direktorica Nase in nekdanja astronavtka Jo Fowler prepričana, da ima ključ do rešitve. Žal pa odkrijejo, da naša Luna ni ravno to, kar smo mislili, da je. Glejte 17. septembra na CineStar TV Premiere 1.

Program CineStar TV 1 je na voljo naročnikom programskih shem M, L in XL HD, v prihajajočih dneh si lahko ogledate:

Metulj: Henri „Metulj” Charriere je lopovček, ki so ga po krivici zaprli zaradi umora, ki ga ni storil, in obsodili na dosmrtni zapor v zloglasni kazenski koloniji v Francoski Gvajani. Film prinaša izjemno zgodbo o njegovi vztrajnosti, da kljub strogim kaznim in trpinčenju še naprej skuša najti pot na prostost. Na sporedu že 16. septembra na CineStar TV1;

Tully: Mlada mati Marlo se ob treh otrocih komaj prebija iz dneva v dan. Po celem dnevu skrbi za otroke, pospravljanja, pranja, kuhanja večerje in ostalih gospodinjskih opravkov komaj dočaka večer, od moža pa tudi ni kaj prida pomoči. Lepega dne se njen brat odloči, da ji najame mlado varuško po imenu Tully. Glejte 23. septembra na CineStar TV1;

John Wick 2: Legendarni plačani morilec John Wick se je prisiljen vrniti iz upokojitve po tem, ko ga nekdanji sodelavec prosi za pomoč, da bi lahko prevzel tajno združbo, ki stoji na čelu vseh najsmrtonosnejših plačanih morilcev na svetu in jih vodi. John Wick se odpravi v Rim na morilski pohod. Ne zamudite 30. septembra na CineStar TV1.

CineStar Premiere
Paket CineStar Premiere prinaša najnovejše filmske uspešnice v vašo dnevno sobo, že dobro leto po premieri v kinematografih.

AMC

Program AMC je na voljo naročnikom programskih shem M, L in XL HD.

Bojna ladja: Ameriška mornarica v bližini Havajev prireja mednarodno vojaško vajo, ko v Pacifiku pristanejo neznani leteči predmeti. Nezemljani so sledili signalom z Zemlje in hočejo zavzeti naš planet, invazijo pa lahko preprečijo zgolj tri ladje, ki se znajdejo v bližini uničevalnih vesoljskih strojev. Film bo na programu AMC 17. septembra;

Dovolj mi je: Jennifer Lopez igra natakarico Slim Hiller, ki je prepričana, da je v očarljivem Mitchu našla sanjskega moškega. Njuno življenje s hčerko Grace ne bi moglo biti lepše, toda idila se poruši, ko Slim odkrije, da jo Mitch vara. Ko ga hoče zapustiti, odkrije Mitchev drugi obraz: temačen in nasilen alter ego, ki zaupanje in ljubezen spremeni v strah in grozo. Glejte film 20. septembra na AMC;

Gigli: Nasilna zgodba o tem, kako lezbična kriminalka, poklicni morilec z zlatim srcem in duševno moteni možakar postanejo najboljši prijatelji po zaslugi talca. Na sporedu bo 29. septembra na AMC.

HBO Max

Najnovejše serije in filmske uspešnice boste našli na programih HBO, Cinemax ter v aplikaciji HBO Max.

Deklina zgodba: June se v peti sezoni sooča s posledicami umora poveljnika Waterforda, medtem ko poskuša na novo opredeliti svojo identiteto in namen. Vdova Serena pa se trudi uveljaviti v Torontu.  Peta sezona uspešnice je že na voljo na HBO Max;

Elvis: Filmski spektakel, ki raziskuje življenje in glasbo Elvisa Presleyja, z Austinom Butlerjem in oskarjevcem Tomom Hanksom v glavnih vlogah. Nova filmska uspešnica "Elvis" je že na voljo na platformi HBO Max, medtem ko bo na kanalu HBO prikazana 25. septembra.

Top Gun: Legendarni film spremlja študente elitne akademije za pilote ameriške mornarice Top Gun, ki se borijo za najboljše v generaciji. Drzni mladi pilot pa se od civilne inštruktorice letenja nauči nekaj stvari, ki jih ne učijo v učilnicah. Ikonični film je že na voljo na HBO Max.

BBC First

Program BBC First je na voljo naročnikom programske sheme XL HD.

Za vsako cenoDružinska drama in triler v tej osupljivi seriji o globoko zakopanih skrivnostih in njihovih nenamernih posledicah. Val Ahern (Dervla Kirwan) ponovno preiskuje življenje moškega, s katerim je bila poročena 30 let po njegovi tragični smrti, raziskuje Denisove zapletene in poškodovane odnose z njegovimi hčerkami, pastorko in bratom ter razkrije šokantne prej skrite družinske skrivnosti. Glejte 19. septembra na BBC First;

Nesreča v KetteringuAnna Macy je Kettering zapustila, ko je imela zgolj 14 let in kmalu po tem, ko je njena najboljša prijateljica izginila v gozdu. Anna se vrne 15 let kasneje, ko se mesto bori za preživetje. Avstralska nanizanka, ki se odvija v avstralskem mestecu Kettering na Tasmaniji. Anna Macy raziskuje skrivnostna izginotja deklic v mestecu Kettering. Na programu BBC FIrst že 22. septembra;

Letovišče: Nedokončani zadnji roman Jane Austen živo oživi v tej drzni in briljantni adaptaciji. Sanditon je kraj, ki se hitro spreminja. Ta nekoč zaspana ribiška vasica se spreminja v mondeno zdravilišče. Vzporedno z njo se spreminja impulzivna in nekonvencionalna Charlotte Heywood, ki svoj tihi podeželski dom zamenja za spletke in igranje obmorskega mesteca. Ne zamudite 28. septembra na BBC First.

Zabava

Vsebine POP TV lahko gledate že en dan prej

Naročniki T-2 televizije lahko po novem naročijo VOYO brez dodatnih stroškov. V zameno za 2000 točk T-2 Kluba lahko kar 3 mesece gledate vseh 15.000 ur VOYO vsebin. Preverite podrobnosti.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?