Vsebine POP TV lahko gledate že en dan prej

Za vodilni slovenski video na zahtevo VOYO ste zagotovo že slišali in verjetno poznate vsaj eno izmed originalnih serij, ki zadnja leta navdušujejo občinstvo. Preko platforme VOYO si lahko gledate še vrhunske filme, risanke in športne prenose, tudi v živo.

Bodite med prvimi, ki si bodo ogledali kulinarične vragolije Ljubomirja Bohinca v novih epizodah odlične slovenske komedije Ja, Chef! Tudi večino drugih vsebin POP TV si lahko ogledate en dan pred premiero na televiziji, v arhivu oddaj pa boste našli zamujene informativne oddaje in posnetke izbranih špornih tekem. Bogata in raznolika zbirka VOYO vsebin zajema že več kot 15.000 ur. Pa še to: Starši in osnovnošolci bodo navdušeni ob vsebinah spletne učilnice 5KA, s katero bodo hitreje in zabavneje utrjevali svoje znanje. 

Video na zahtevo VOYO brez dodatnega plačila

Naročniki T-2 televizije lahko po novem naročijo VOYO brez dodatnih stroškov. Kar 3 mesece lahko gledate vse VOYO vsebine v zameno za 2000 točk T-2 kluba. Tudi če imate manjše število točk, lahko naročite VOYO po znižani ceni. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko VOYO izberete v sklopu naročniškega paketa. Preverite možnosti naročila tukaj.

Naročite VOYO
Glejte več kot 15.000 ur športnih prenosov, ekskluzivnih domačih in tujih serij, filmov in resničnostnih šovov, naslednje 3 mesece že za 2000 T in brez dodatnih plačil.

VOYO z vami na poti

Priljubljene TV vsebine lahko spremljate tudi, kadar niste doma. Gledate jih lahko preko osebnega računalnika, pametnega telefona ali tablice (iOS, Android, Harmony OS), seveda pa tudi preko T-2 televizijskega vmesnika in pametnih televizorjev (LG, Philips, Samsung, Hisense, Android TV, Apple TV). Z eno naročnino lahko povežete do 5 pametnih naprav. Vsebine si lahko vnaprej naložite na svojo pametno napravo in gledate brez internetne povezave.

Potrebujete dodaten razlog?

Poleg že omenjenih prednosti in izjemno ugodne ponudbe ob naročilu v T-2 Klubu vam VOYO prinaša neskončne ure zabave v vašo dnevno sobo. Prav vsak član vaše družine bo našel vsebine po svojem okusu, vse vsebine pa so opremljene s slovenskimi podnapisi ali pa so sinhronizirane v slovenščino. Najlepše pri tem pa je, da VOYO ne pozna oglasov.

Novosti

Povečali bomo internetne hitrosti na optičnem omrežju

Ob pričetku novega šolskega leta bomo povečali hitrosti na optičnem omrežju za rezidenčne uporabnike in tako zagotovili bistveno hitrejše prenose v pritočni smeri (do uporabnika - download) in večinoma tudi v odtočni smeri (od uporabnika - upload). Spremembe bodo s 1. septembrom veljale tako za storitve dostopa do interneta v samostojni kot tudi v paketni FTTH ponudbi. Preberite več.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?