V programsko shemo smo dodali otroški program Duck TV

V programsko shemo smo pred kratkim dodali program otroški program Duck TV, ki je na voljo v programskih shemah M, L in XL HD. Predvajane vsebine lahko posnamete in gledate s pomočjo časovnega zamika vse do 7 dni nazaj. Omenjen program lahko naročniki shem M, L in XL HD spremljate tudi po poti preko mobilne aplikacije tv2go.

TV program, katerega prepoznaven simbol je bela račka, je prva izbira staršev, ki želijo svojim malčkom omogočiti spremljanje vsebinsko bogatega ter zanimivega programa za otroke različnih starosti. Program oddaja otroško vsebino vseh 24 ur dnevno in na zabaven ter privlačen način malim nadebudnežem skozi prepoznavne in premišljeno oblikovane glavne junake predstavlja izobraževalne tematike z različnih področij. T-2 televizijska shema zdaj obsega že 12 programov, ki so prva izbira naših otrok, kot na primer: Cartoon Network, Disney Channel, Minimax, Nickelodeon, slovenski OTO in seveda najnovejši Duck TV.

V ponudbi T-2 televizije pa boste našli še videoteko Duck TV, z več kot 300 vsebinami, ki trajajo od 1 do 4 minut. Mesečna naročnina na videoteko Duck TV znaša 4,99 € na mesec.

Želimo vam veliko veselih uric skupaj z najmlajšimi v družbi T-2 TV.

Zabava

Otroška zabava na T-2 TV

Preverite našo ponudbo in poskrbite, da bodo otroci uživali v svojih najljubših vsebinah.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?