Vabljeni v poslovalnico T-2, KKS Kamnik

Kamniku in okolici sporočamo, da lahko vse storitve T-2, uredite tudi v T-2 poslovalnici KKS Kamnik - Vrhpolje pri Kamniku 41. Na voljo je priklop na kabelskem omrežju, vzporedno pa gradimo tudi optično omrežje.

V pogovoru z našimi svetovalci lahko izveste, kaj potrebujete za urejanje naročniškega razmerja. Svetovalci vam bodo z veseljem prisluhnili in z vami izbrali tisto, kar je najboljše za vas. Na enem mestu lahko uredite vso potrebno dokumentacijo, sklenete novo ali nadgradite obstoječe razmerje za storitve T-2, naročite, kupite, dvignete ali zamenjate opremo.

Za vas smo odprti ob ponedeljkih, sredah in petkih med 8.00 in 16.00 ter ob torkih in četrtkih med 8.00 in 12.00 ter med 15.00 in 18.00.

Vabljeni k obisku.

Novosti

Top model meseca avgusta - LG K61

Letošnje poletje je nekoliko drugačno kot v preteklih letih. Imamo veliko sonca, vseeno pa ne manjka dežja in nekoliko slabših vremenskih razmer. Poleg spremenljivega vremena pa nam na dopustu in potovanjih povzroča nevšečnosti še epidemija koronavirusa.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?