Wi-Fi 7 tudi že v T-2

Danes je povezljivost ključnega pomena za brezskrbno preživljanje vsakdana. Tehnologija napreduje vsak dan in posledično si ljudje želimo čedalje več. Z napredkom tehnologije prihaja tudi novost v brezžični povezljivosti Wi-Fi 7, ki bo omogočila hitrejši in boljši prenos podatkov ter nam dala še več moči v digitalnem svetu.

Začetek vzpostavitve Wi-Fi 7

Konec leta 2023 smo tudi v T-2 verifikacijskem laboratoriju stopili korak naprej v prihodnost in vzpostavili delovanje najnovejše tehnologije Wi-Fi 7 (IEEE 802.11be). Cilj je zagotoviti vrhunske podatkovne hitrosti s čim večjo učinkovitostjo vsake WiFi naprave tako za domača kot tudi poslovna okolja.

Zmogljivosti Wi-Fi 7

Wi-Fi 7 kot naslednik Wi-Fi 6 prinaša izjemne izboljšave v hitrosti in zmogljivosti brezžičnih omrežij. Ključne prednosti vključujejo dvojno pasovno širino do 320 MHz na 6 GHz, kar omogoča 4,8x hitrejše prenose podatkov v primerjavi s predhodnim Wi-Fi 6. Z delovanjem na vseh treh frekvenčnih pasovih (2,4 GHZ, 5 GHz in 6 GHz) ter izboljšano modulacijo 4K QAM,  prinaša nemoteno delovanje, manj zakasnitev in hitrejši prenos podatkov, tudi v primeru upravljanja več naprav hkrati. Izboljšana tehnologija obljublja zmanjšanje prezasedenosti omrežja ter posledično boljšo izkušnjo brezžične povezljivosti.

Hitrejši, močnejši, pametnejši

Wi-Fi 7 je najnovejša generacija brezžične tehnologije, ki zagotavlja nove presežke v internetni hitrosti in zmogljivosti. Njegove zmožnosti bodo poskrbele za več produktivnosti, saj bo delo tako doma kot na delovnem mestu potekalo hitreje in bolj učinkovito. Vse to pa na koncu pripelje do boljše internetne izkušnje. 

Korak bližje prihodnosti

Z novo tehnologijo, ki se prebija v naše domove in pisarne, prihajajo nove in neomejene možnosti. Wi-Fi 7 je tehnološki napredek, ki prinaša s seboj hitrost, zanesljivost, stabilnost in brezhibno povezano prihodnost. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?