Z vami smo tudi v trenutnih razmerah

Glede na  prihajajoče razmere smo se pripravili na vse, da bomo lahko komunicirali in poslovali kar se da enostavno. Naše aktivnosti so usmerjene v to, da vam kljub upoštevanju ukrepov, zagotovimo kar se da nemoteno uporabo naših storitev.

V ponedeljek, 16. 11. 2020, bomo  zaradi varnostnih ukrepov začasno zaprli naše poslovalnice. Naknadno vas bomo obvestili o odprtju brezstičnih prevzemnih mest, kjer boste lahko ob predhodnem klicu prevzeli ali oddali izdelke in opremo, lahko vam bomo uredili tudi spremembo ali nadgradnjo storitev. Delovni časi bodo sproti ažurno objavljeni na https://www.t-2.net/poslovalnice.

Vsekakor pa svetujemo, da v čim večji meri uporabljate naše elektronske ali SMS storitve:

Horizont: Prijavite se v uporabniški portal, kjer lahko kadarkoli preverite stanje porabe, izdane račune ali vklopite dodatne TV vsebine in storitve. Prijavne podatke boste našli na dokumentu 'Naročnik info', ki ste ga prejeli ob vklopu storitev.

ePoslovanje: Vklopite ePoslovanje na vašem e-naslovu in urejajte vse spremembe naročniškega razmerja enostavno s poslanim e-sporočilom. Brezplačno storitev lahko vklopite s poslanim dopisom ali jo aktivirajte v portalu Horizont.

eRačun: Vklopite eRačun in račune boste prejemali na vaš elektronski račun. Z vklopom boste imeli večjo preglednost pri shranjevanju računov, preprosto ga lahko vnesete v elektronsko banko in izvedete spletno plačilo. Tako plačilo na banki ali pošti ni potrebno.

SMS storitve:
SMS PORABA: Pošljite SMS s ključno besedo PORABA na številki 1919 ali 1111.
SMS RAČUN: Pošljite SMS s ključno besedo RACUN_ŠTEVILKA_KUPCA na številko 064 100 100 (številko kupca boste našli na kateremkoli izdanem računu).

Omrežni tehniki in podporne službe, kot so kontaktni center, servisna služba in naročniška služba, bodo tudi v trenutnih razmerah še vedno nemoteno delovale, prav tako tehnična služba, ki bo še naprej skrbela za delovanje omrežja in zagotavljala vse T-2 storitve v polnem obsegu.

Če si še vedno niste uredili domače pisarne smo vam še vedno v pomoč v T-2 Klubu z izdelki za delo in šolanje od doma.

Tudi če je v gospodinjstvu potreba po dodatnih storitvah, lahko vse uredimo na daljavo.

Najbolj pogosta vprašanja v času trenutnih razmer so dostopna na tej povezavi.

Za vsa vaša vprašanja in pomoč se lahko obrnete tudi neposredno na telefonsko številko 064 064 064 in elektronski naslov info@t-2.net.

Pazite nase in ostanite zdravi.

Novosti

Preklopite na T-2 mobilno in izberite 50 ali 100 % popust!

Izberite paket Oranžni Midi ali Oranžni Maxi in ob sklenitvi dvoletne vezave, izkoristite eno izmed ugodnosti. Izbirate lahko med 100% popustom za prvo leto ali 50% popustom, ki velja ves čas dvoletne vezave. Akcija velja do preklica, možno pa jo je naročiti le na novo sklenjenih mobilnih naročninah.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?