Z vami smo že 15 let. Kakšna so mnenja naših naročnikov?

V mesecu decembru 2018 je potekala raziskava med slovenskimi operaterji telekomunikacij. Anketiranih je bilo 1051 naključnih uporabnikov, starejših od 18 let. Ob tej priložnosti bi se zahvalili naročnikom T-2, ki so sodelovali v raziskavi, saj ste nas na področju televizije, interneta, kontaktnega centra in tehnične pomoči ocenili najvišje med slovenskimi operaterji.

TELEVIZIJA

Naročniki naših storitev najbolj cenite napredni časovni zamik s prikazom slik in izbiro samostojnih programov ter manjših programskih shem. V kombinaciji z najvišjo oceno kvalitete slike je gledanje T-2 televizije res pravi užitek.

INTERNET

Najvišje ocene smo prejeli tudi pri storitvi interneta. Ob tem naj poudarimo, da ima že vsak 5. naročnik naročen paket Oranžni diamant in s tem internetno hitrost do 500/100 Mbit/s.

KLICNI CENTER

Prav tako ste naši naročniki zadovoljni z odzivnostjo in kvaliteto informacij klicnega centra. Od vseh klicev jih naši agentje sprejmejo kar 60% v prvih 30 sekundah.

TEHNIČNA PODPORA

Podobne rezultate smo prejeli tudi na področju tehnične podpore.

Bi radi izboljšali mnenje o vašem operaterju? Pridružite se nam in uživajte v tehnologiji prihodnosti že danes.

Raziskavo je izvajal Episcenter v mesecu decembru 2018.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?