Izberite svoje programe

Ste si kdaj želeli izbrati programe po svojem okusu? Ali sestaviti paket po lastni izbiri? Prilagoditi količino mobilnih podatkov ali imeti hitrejši internet?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, imamo za vas pravo rešitev.

Od 1 do 350 programov - izbira je vaša

Našim naročnikom že več let omogočamo posamičen izbor televizijskih programov. Naročniki televizije lahko - ali ob paketu ali kot samostojne storitve - nabor televizijskih programov dopolnite z dodatnimi programskimi paketi. Poleg paketa T3 ali T4 je mogoče naročiti le en program ali kombinirati nekaj programov z dodatnimi shemami brez naročila večje programske sheme.

Tako lahko naročniki izberete zgolj en programski paket, kot na primer HBO Premium, Yugo, Cinestar Premiere ali druge. Na voljo pa so tudi posamezni televizijski programi, ki niso pogojeni z naročilom večjih programskih shem.

Izberite paket T4 in si poleg programov prilagodite vse storitve v paketu

Paket T4 vsebuje internetno hitrost do 100/10 Mbit/s, ki več kot zadostuje za vsakodnevno uporabo interneta. Zagotovo pa ste si zaradi dela ali nalaganja podatkov na splet, večkrat zaželeli še hitrejši prenos podatkov. Tako kot pri programih, ponujamo nadgradnjo s klubskimi točkami tudi pri hitrosti interneta.

Vam zmanjkuje prenosa podatkov?

Vsi se zavedamo, da je količina prenosa podatkov ključnega pomena pri izbiri mobilnega paketa. Zato je tudi pomembno, da si zagotovimo zadosti podatkovnega prometa, ki bo zadostoval tako doma, kot tudi v tujini.

V paketu vam omogočamo nadgradnjo mobilne telefonije glede na vaše zahteve. Tako lahko 1.000 MB prenosa podatkov v paketu T4 nadgradite na 20 GB ali kar 50GB, z neomejenim prenosom v omrežju T-2!

Za dodatne informacije izpolnite obrazec in pomagali vam bomo sestaviti paket po vaši meri.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?