Posamezni HD programi

Že gledate svoj najljubši program v najboljši sliki? Glejte ga v HD ločljivosti in še bolj uživajte v predvajani vsebini. Vrhunska slika pričara resnično dogajanje, prikaže več podrobnosti in izrazite barvne kontraste.

Če vaš televizor omogoča prikaz HD, Full HD ali celo Ultra HD ločljivosti, izkoristite prednosti tehnologije in glejte svoj priljubljeni program v zares izvrstni sliki. Naročnikom T-2 televizije omogočamo, da naročite le posamezen TV program v visoki ločljivosti HD (high definition).

Izberete lahko posamezen program ali več programov, na voljo je tudi celoten paket TV programov v HD ločljivosti.

Mesečna naročnina na posamezen HD TV program Cena z DDV/mesec
Discovery HD 4,49 €
Eurosport HD 4,49 €
History Channel HD 2,99 €
Fashion TV HD 1,99 €
Animal Planet HD 4,49 €
Travel Channel HD 0,99 €
Trace Sports HD 0,99 €
MTV Live HD 0,99€
Hustler HD 1,49€
Šport TV HD 1,99 €
Travelxp HD 1,00€

Kako naročim posamezne HD programe?

Posamezne programe lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Ne spreglejte tudi naše klubske ponudbe HD programov.

Imate vprašanje?

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

** Pogoj za naročilo posameznega HD programa je naročen TV priključek.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?