Za vas bomo nadgradili televizijski vmesnik

Uporabnike IP televizije T-2 obveščamo, da bomo 13.3.2019 uvedli dve novosti, in sicer tako imenovani CEC protokol in "App launcher" oziroma trgovino z aplikacijami.

CEC protokol zmanjša potrebo po dveh daljincih. Omogoča upravljanje TV sprejemnika preko STB naprave. Tako boste lahko z daljincem TV vmesnika prižgali in ugasnili vaš TV sprejemnik ter upravljali glasnost.

Trgovina z aplikacijami bo v prihodnosti omogočala dodajanje priljubljenih aplikacij na grafičnem vmesniku. V prvi fazi bo to Avditorij in RTV aplikacija, kmalu pa sledi še Twitter ter Youtube na vmesniku Amino Kamai 7x. Sčasoma bomo dodali tudi T-2 Klub ter ostale zanimive aplikacije.

Nadgradnja bo potekala 13.3.2019 med 1:00 in 3:00 ponoči.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?