26 Mar 2018

Za vas smo nadgradili T-2 televizijo!

Uporabnike IP televizije T-2 obveščamo, da smo uvedli tri novosti, in sicer t. i. domači zaslon, prikazovanje slik med prevrtavanjem in napredni iskalnik. Na ta način T-2 televizija postaja še bolj zanimiva, sama uporabniška izkušnja pa še boljša.

Mobilni uporabniki storitve T-2 tv2go domači zaslon že poznajo, sedaj pa tega omogočamo še na TV. Poleg kategorij, kot sta »Nazadnje gledano« in »Predvaja se«, dodajamo še nekaj novih kategorij vsebin (»Top oddaja«, »Šport«, »Za otroke«, »Novo v videoteki«, »Izposojene vsebine« …).

Napredni iskalnik po novem omogoča iskanje po naslovih oddaj, filmov in serij, po opisu, svoj najljubše filme pa lahko najdete tudi, če v iskalnik vpišete ime igralcev ali režiserja. Na ta način je sedaj enostavno najti vse s časovnim zamikom dostopne dele serije ali oddaje. Za lažje vpisovanje v iskalnik pa si uporabniki v nastavitvah TV vmesnika namesto t. i. SMS tipkovnice na daljinskem upravljalniku lahko izberejo tudi virtualno tipkovnico. Napredni iskalnik je omogočen na TV in v aplikaciji T-2 tv2go.

Uporabniško izkušnjo gledalcev IP televizije izboljšuje tudi nov način prikazovanja slik med prevrtavanjem TV programov naprej ali nazaj. Omogoča namreč pomikanje po časovnem traku s slikami vsebine posamezne TV oddaje, serije ali filma, ki so zajete vsakih 10 sekund. Na ta način  uporabnik točno vidi, na kateri vsebini, ki se prevrtava, oziroma trenutku se bo ustavil; podobno kot pri ogledu videa na YouTubu. Nova funkcionalnost je sicer na voljo vsem uporabnikom z novejšimi TV vmesniki, ki omogočajo HD funkcionalnost, vendar jo je potrebno vklopiti ročno na TV vmesniku z zgolj nekaj kliki (Nastavitve\Uporabniški vmesnik\Uporabi preskakovanje) ali s klicem na 064 064 064. Uporabniki storitve mobilne tv2go pa bodo prikazovanja slik med prevrtavanjem deležni v nekaj dneh.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam