Zanimive TV vsebine v začetku februarja

Prihajajoče dni bo T-2 televizija ponujala za vsakogar nekaj. Uživate v dobri družbi slovenskih filmov v naši videoteki in si brezplačno poglejte TOP film meseca. Ljubitelji evrovizijskih pesmi ne zamudite oddaje Misija Liverpool. Dan varnejšega spleta bomo obeležili na programu Da Vinci Learning, na Voyo pa je že prišla nova sezona priljubljene serije Gospod profesor. Programa BBC prinašata dve novi seriji in razburljiv dokumentarec o nezemeljskem življenju.

Slovenski filmi ob kulturnem prazniku

Kultura je ena izmed največjih človeških vrednot, zato smo za vse naše uporabnike tokrat pripravili TV kategorijo »Slovenski filmi«. Nabor slovenskih filmskih uspešnic si v videoteki lahko ogledate od 6. do 8. februarja po ceni le 0,99 € na ogled. Ob Prešernovem dnevu namenite svojo pozornosti kulturi in umetnosti ter si privoščite maraton slovenskih filmov v družbi T-2 televizije.  

*videoteka bo dostopna med 6. in 8. 2. 2023.

TOP film meseca

TOP film meseca februarja je drama Prvič resnično srečna, v kateri nastopata Tessa in Hardin, ki nista običajen par, ki bi mu šlo vse z lahkoto, vendar njuno zvezo vsak novi izziv še bolj utrdi. Ko pomembno razkritje iz preteklosti poruši Hardinovo navidezno samozavest, Tessa pa doživi tragedijo, se pojavi vprašanje, ali ju bo vse to spet združilo ali dokončno spravilo narazen. Po razkritju pretresljive resnice o njunih družinah, zaljubljenca odkrijeta, da si pravzaprav nista tako zelo različna. Med njuno burno preteklostjo in negotovo prihodnostjo, se skriva še zadnja priložnost. Jo bosta izkoristila? Prvič resnično srečna se začne, kjer se je film Prvič na robu, končal – V Londonu na poroki Hardinove mame Trish. Zaradi pretresljive novice, da je Christian Vance njegov oče, se Hardin ponovno bori s svojo jezo in odvisnostjo. Film si v februarju lahko ogledate brezplačno.

Misija Liverpool na TV SLO 1

V soboto, 4. februarja, bo TV SLO v oddaji Misija Liverpool premierno predstavila skladbo z naslovom Carpe Diem, s katero nas bodo Joker Out maja predstavili na velikem evrovizijskem odru v Liverpoolu. V oddaji bodo gledalci izvedeli vse podrobnosti nastanka letošnje skladbe, s katero se bo Slovenija predstavila na izboru za Pesem Evrovizije, ki jo letos v imenu Ukrajine gosti Liverpool. Skladba, ki bo na liverpoolskem odru odpeta v slovenščini, ostaja zvesta zvoku skupine Joker Out.

Oddaja Misija Liverpool bo poleg glavnih zvezd večera skupine Joker Out gostila tudi številne druge glasbenike, ki so tesno povezani z evrovizijskimi zgodbami preteklih let. Nastopili bodo še Amaya, LPS, Nuša Derenda in Tomaž Mihelič. V spremljevalnem programu pa bo tokrat z nami tudi kantavtorica Konstrakta, ki je leta 2022 na izboru za Pesem Evrovizije zastopala Srbijo.

 

VOYO

Gospod profesor: Težko pričakovana 2. sezona serije Gospod profesor je tukaj! Gre za serijo, ki jo je do konca ogledalo več kot 90 % vseh VOYO naročnikov. Veliko novih zgodb in veliko novih obrazov bomo spoznali v nadaljevanju serije, prvi dve epizodi sta že dosegljivi na VOYO, vsak četrtek dodajo novo. In še zanimivost: Boris Cavazza je rekel Gojcu, da je to najboljša serija, ki se je posnela v samostojni Sloveniji.

Nova serija Biseksualna: Newyorčanka Leila živi v Londonu in ima navidez popolno razmerje s svojim dekletom in poslovno partnerko Sadie. Toda Leila ima skrivnost: je biseksualka. Ko nekega dne pride do spoznanja, da živi v laži, Leila sprejme drastično odločitev, ki pripelje do nepričakovanih posledic. Potem ko prekine razmerje s Sadie in se izseli iz skupnega stanovanja, Leila najame sobo pri nevrotičnem pisatelju Gabu, s katerim se hitro spoprijateljita. Gabe tako postane Leilin zaveznik, ko ponovno začne odkrivati svet moških.

Da Vinci Learning

Otroški dokumentarni program je na voljo naročnikom programskih shem L in XL HD.

Dan varnejšega spleta: Postanite digitalni superjunak! Na Da Vinciju si želijo, da bi bil splet varnejši. Pridružite se jim na potovanju po svetu interneta z izjemno serijo o digitalni pismenosti, Državljanom kod. Kratke epizode, polne informacij, prikažejo delovanje sodobne tehnologije in njen razvoj skozi čas. Vsaka se osredotoča na drugo temo, od računalništva v oblaku do najnovejših videoiger. Glejte v torek, 7. februarja.

Operacija Au!: Operacija Au! praznuje deseti rojstni dan! Pridružite se zdravnikom, ki se bodo ozrli na desetletje zanimivih poškodb, neverjetnih teles in osupljivih poskusov. Pripravite se na autastično novo sezono z novimi bolniki in ogabnimi prizori. Ne zamudite Operacije Au!, ki prihaja na Da Vinci vsako soboto in nedeljo ob 15.35, od 11. februarja.

BBC

TV program BBC Earth je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD, program BBC First pa je na voljo naročnikom sheme XL HD.

Prvi stik: Srečanje z vesoljci: Edinstven pogled na možnosti obstoja zunajzemeljskega življenja na podlagi kombinacije pripovedne drame in intervjujev z vodilnimi znanstvenimi misleci. Pionirska dokumentarna serija deli sveža spoznanja na to temo skozi znanstveno utemeljeno fikcijo ter intervjuje z vodilnimi znanstveniki in misleci, vključno z dr. Jill Tarter, ki je služila kot navdih za lik Jodie Foster v filmu Stik. Ta izjemna oddaja pa ne razkriva le, kaj bi se lahko skrivalo v vesolju, temveč hkrati ponuja fascinanten nov pogled na človeštvo na Zemlji. Glejte prvo epizodo 9. februarja na BBC Earth.

Skrivnosti sestre Bonifacije: Lahkoten spin-off skrivnostnega umora očeta Browna, v katerem nastopa katoliška nuna, ki vozi Vespo in rešuje zločine: sestro Boniface, ki ponavlja svojo vlogo iz prve serije. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja je bila policijska forenzika še na začetnem nivoju. Na srečo imajo prebivalci Great Slaughterja skrivno orožje, sestro Bonifacijo. Če je treba najti dokaze, jih bo Bonifacija našla z malo pomoči drznega DI Sama Gillespieja in bermudskega DS Felixa Livingstona. Na lokalnem sejmu najdejo truplo, tragedija prizadene gostujočo televizijsko ekipo in na Ediejini ljubljeni parceli pride do grozljivega odkritja. Premiera prve sezone bo na sporedu BBC First že 12. februarja.

Hope Street: Spremljajte inšpektorja Finna O'Hara, narednico Marlene Pettigrew in ekipo, ko preiskujejo zločine v zaspanem obmorskem mestu Port Devine na obali Severne Irske. V prvi seriji vidimo skrivnostni prihod angleške detektivke Leile Hussain, prve muslimanske policistke v zgodovini mesta. Prebivalci želijo vedeti, zakaj je prišla, vendar le inšpektor Finn O'Hare ve, zakaj je bila Leila premeščena, in to zamolči zase. Skupaj se osredotočita na preiskovanje kriminala s policijskim oddelkom Port Devine in skušata preprečiti, da bi Leilina nevarna preteklost dohitela. V drugi seriji vidimo, kako se Finn trudi okrevati po prometni nesreči, Marlene pa se v kršitev vmeša kot vršilka dolžnosti inšpektorja. Ekipi se pridruži novi detektiv Al Quinn, vendar ugotovi, da mu na novem delovnem mestu naredi dober vtis pogosto ovira vzgajanje svoje samovoljne hčerke. Glejte vse epizode prve in druge sezone od 13. fabruarja naprej na BBC First.

 

Želimo vam prijetno gledanje!

Obvestila

Popolna valentinova darila najdete v T-2 Klubu

Praznik zaljubljencev oziroma valentinovo je prav poseben dan. Takrat se še bolj potrudimo osrečiti in presenetiti svoje najdražje. Običaj je, da jim ob tem poklonimo še kakšno darilce. Da bo izbira lažja, smo tokrat pripravili kratek vodič do nakupa popolnega darila za valentinovo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?