Želimo vam vesele praznike

Hitre spremembe, ki jih prinaša razvoj telekomunikacij, so naša realnost. V T-2 se lahko pohvalimo, da poleg že poznanih telekomunikacijskih storitev z novimi tehnologijami in naprednimi platformami namenjamo velik poudarek tudi vpeljavi digitalnih rešitev za pametna mesta, skupnosti in vasi, da bi občanom z njimi bistveno olajšali življenje.

Neprestano izboljševanje zadovoljstva naših uporabnikov je naša največja motivacija, zato si prizadevamo, da naročnikom v vsakem trenutku ponudimo največ, kar zmoremo. Letos smo bili že osmič zapored prepoznani kot operater z najbolj zadovoljnimi naročniki, k čemur največ prispevata vrhunska uporabniška podpora in naša kakovostna ponudba interneta, telefonije in televizije, ki navdušuje s širokim naborom TV programov ter z njimi povezanimi dodatnimi funkcionalnostmi, kot so časovni zamik, mobilna televizija T-2 tv2go in druge inovativne TV rešitve. Enako pomembne so tudi storitve interneta, ki jih ob visokih hitrostih in stabilnem ter brezhibnem delovanju omrežja odlikujejo nemotene, varne in zanesljive povezave ter kakovostna telekomunikacijska oprema.

V slovenskem prostoru smo prepoznani prepoznani tudi kot tehnološko napreden in inovativen operater, ki z zadovoljnimi zaposlenimi odgovorno izpolnjuje vse svoje družbene in okoljske zaveze. Z našimi razvojnimi načrti sta povezani dostopnost do optičnega omrežja, ki ga nadgrajujemo z GPON tehnologijo, ter vzporedna širitev naše prodajne mreže, ob tem pa bomo še naprej skrbeli za visoko odzivnost naših tehničnih in podpornih služb za pomoč uporabnikom. Uporabniki so navdušeni tudi nad programom zvestobe z ugodnostmi v našem T-2 Klubu, kjer kakovostno ponudbo izdelkov in storitev ves čas dopolnjujemo.

V novem letu bomo poskrbeli, da bodo vaše izkušnje z našimi storitvami vsebinsko še polnejše in bogatejše. Tudi med božično-novoletnimi prazniki vas bomo povezali z najbližjimi ali pa poskrbeli za vašo sprostitev, in želimo vam, da jih v izbrani družbi preživite kar se da lepo.

Veselo, navdihov polno in uspešno 2023 vam želimo!

Zabava

Veseli december na T-2 TV

Polepšajte si praznike s T-2 televizijo. Vsem uporabnikom smo odprli izbrane programske pakete. Vabljeni k ogledu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?