Veseli december na T-2 TV

Mesec, ko nas bodo obiskali trije dobri možje, je tukaj. Najbolj vesel mesec, poln praznovanj in obdarovanj vseh, ki jih imamo radi. Praznično vzdušje smo pripeljali tudi na T-2 televizijo, ki bo popestrila decembrske večere.

Pričarajte si praznično vzdušje še pred prazniki s pomočjo T-2 televizije. Vsem uporabnikom smo od 1. decembra do 2. januarja odprli TV programske sheme, ki bodo dolge zimske večere spremenili v pravi televizijski užitek za vsak okus. Najbolj čarobne dni leta si lahko popestrite z največjo programsko shemo XL HD, spremenite dnevno sobo v kino dvorano z vsebinami Cinestar Premiere in Filmbox ter se zabavajte ob programih paketov Yugo, HUN5+, RUS5+ in Pink.

Želimo vam čudovite in nasmejane decembrske dni. 

Tehnologija

Nova TV funkcija - Moje vsebine

Enostaven odgovor na večno vprašanje »Kaj gledati na TV?« Vaš osebni izbor vedno pri roki. V sprostitev, zabavo ali le zato, da vam bo lepo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?