Potrebujete pomoč ob prijavi?

Kako registrirati T-2 identiteto? Kako poteka prijava? Za vas imamo zbrane vse odgovore.

Prijava v T-2

Za prijavo v T-2 sisteme mora vsak T-2 naročnik ali drugi uporabnik najprej ustvariti svojo edinstveno digitalno identiteto (T-2 ID).

Če ste svoj T-2 ID že ustvarili, v polja uporabniško ime in geslo vnesite podatke, ki ste jih določili ob kreiranju T-2 identitete ali se odločite za prijavo z izbranim družabnim omrežjem. Če ste izbrali registracijo z elektronskim naslovom in pozabili svoje geslo, lahko s klikom na "Ste pozabili geslo" določite novega. Zahtevo za spremembo gesla bomo poslali na vaš elektronski naslov.

POMEMBNO:

Naročniki T-2 storitev, ki so do sedaj uporabljali uporabniški portal Horizont, bodo morali ustvariti novo T-2 identiteto (T-2 ID). Prijava z obstoječimi podatki ni več možna. Registracija je povsem preprosta. Uporabite lahko vaš osebni elektronski naslov, Facebook ali Google račun, nato pa boste lahko v nadaljevanju povezali svoje T-2 naročniške razmerje in nemoteno uporabljali naše storitve še naprej.

Prijava v T-2 sisteme

Prijavite se v T-2 sisteme - uporabite prijavo z izbranim družabnim omrežjem ali elektronskom naslovom.

Še niste ustvarili T-2 identitete? (T-2 ID)?

Registracija je povsem preprosta:

1. Ustvarite T-2 ID: Uporabite elektronski naslov, ki ga boste uporabljali ob prijavi v T-2 sisteme in določite geslo ali se odločite za registracijo s Facebook, Google ali Apple računom - v tem primeru bomo za registracijo T-2 ID-ja uporabili enake prijavne podatke, kot jih imate v izbranem družabnem omrežju.

2. Potrdite veljavnost elektronskega naslova: Ob registriraciji z elektronskim naslovom, potrdite veljavnost s povezavo, ki bo poslana na vaš e-naslov.

3. Vaša T-2 identiteta je ustvarjena!

Registracija T-2 identitete

Registracija je hitra in enostavna le v nekaj minutah.

Pogosta vprašanja

Kako se prijavim z obstoječimi podatki, ki sem jih do sedaj uporabljal/-a za Horizont?

Prijava z obstoječimi podatki, ki ste jih do sedaj uporabljali za servisne strani Horizont žal, zaradi prenovljenega sistema prijave, ni več možna. Vabimo vas, da si ustvarite nov račun (T-2 identiteto), ki si ga kreirate v nekaj minutah, nato pa boste lahko povezali naročniško razmerje in upravljali z njim naprej v portalu MOJ T-2, ki je nadomestil Horizont. Brez skrbi - registracija novega računa (T-2 identitete) in povezava naročnine sta povsem preprosti. Vzelo vam bo le nekaj minut.

Kje najdem nove servisne strani za uporabnike?

Nove servisne strani, portal MOJ T-2, boste našli na spletni strani: https://moj.t-2.net/. Ob prvem obisku strani je potrebno kreirati nov uporabniški račun in povezati svoje naročniško razmerje.

Zakaj je potrebno ustvariti nov T-2 uporabniški račun (T-2 ID)?

V T-2 prehajamo postopoma na nov način avtentikacije, t.i. Enotna prijava (Single Sign-On), ki zahteva ustvarjanje novega računa. Nov način prijave omogoča uporabnikom, da lahko sami upravljajo s svojimi prijavnimi podatki. Določijo lahko način prijave - izbira z elektronskim naslovom ali z družabnim omrežjem - in kadarkoli pridobijo pozabljeno geslo. Ko bo nov način prijave omogočen na vseh T-2 spletnih mestih, bo prijava z novim načinom še bolj prišla do izraza, saj boste lahko uporabniki nemoteno prehajali med T-2 spletnimi stranmi in aplikacijami.

V katere T-2 spletne strani in sisteme lahko dostopam z novim načinom prijave?

Prijava je trenutno omogočena na portalu MOJ T-2 in strani za naročilo samostojne T-2 TV.

Kaj je to T-2 identiteta (T-2 ID)?

T-2 identiteta oziroma T-2 ID je elektronski naslov.

Prijava s T-2 identiteto (T-2 ID) omogoča enostavno prijavo v več različnih sistemov ali storitev. Namesto da bi morali uporabniki vpisovati uporabniško ime in geslo v vsak posamezen sistem ali spletno stran, zdaj lahko uporabljajo enotno prijavo, pri čemer ni potrebe po ponovnem vpisovanju gesla. Trenutno je prijava s T-2 ID mogoča na spletnih mestih MOJ T-2 in T-2 TV, v prihodnosti pa bomo možnost prijave s T-2 ID razširili še na druga T-2 spletna mesta.

Kaj pomeni registracija računa z družabnim omrežjem?

Če izberete registracijo z izbranim družabnim omrežjem bomo T-2 identiteto ustvarili s podatki vašega profila, ki ga že uporabljate pri izbranem družbenem omrežju. Ob kireiranju T-2 identitete bomo uporabili elektronski naslov, ime profila in profilno sličico. Še vedno pa boste lahko naknadno dodali možnost prijave z elektronskim naslovom ali si izbrali dodatno omrežje za prijavo.

Ali lahko izberem registracijo računa z družabnim omrežjem in elektronskim naslovom?

Žal ne - za ustvarjanje T-2 idenitete (T-2 ID) je potrebno izbrati le en način registracije. Kasneje pa lahko na svoj ustvarjen T-2 ID povežete še preostale načine in tako ob naslednji prijavi izbirate med prijavo z elektronskim predalom in geslom ali s klikom na izbrano družabno omrežje. Pogoj je, da na izbranem družabnem omrežju uporabljate enak elektronski naslov, kot ste ga določili za prijavo v T-2 sisteme.

Registracijo sem opravil/-a z družabnim omrežjem, sedaj pa želim dodati še prijavo z elektronskim naslovom

Izberete lahko eno izmed dveh možnosti:

1. Prijavite se v MOJ T-2 z izbranim družabnim omrežjem in v nastavitvah "Varnost" dodajte geslo. Ob naslednji prijavi boste lahko vpisali elektronski naslov, ki ga uporabljate pri izbranem družabnem omrežju in geslom, ki ste ga določili.

2. V vmesniku za prijavo kliknite pozabljeno geslo. Povezavo za nastavitev gesla bomo poslali na elektronski naslov, ki ga uporabljate pri izbranem družabnem omrežju.

Ali lahko zamenjam elektronski naslov, ki ga uporabljam za T-2 ID?

Žal menjava elektronskega naslova ni možna. Uporabniki, ki želijo zamenjavo e-naslova lahko v portalu MOJ T-2 odstranijo naročnino in si ustvarijo novo T-2 identiteto z novim elektronskim naslovom ter ponovno povežejo svojo naročnino.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?