Za reševalni motor

V T-2 smo si v letošnjem letu zadali posebno nalogo. Nagovoriti tiste, ki cenijo življenje. Vsak dan, ki ga lahko izkoristimo zase, vsako uro, ki jo lahko poklonimo drugemu, vsako minuto, ki jo lahko zaokrožimo z nasmehom, in vsako sekundo, ki lahko reši življenje.

Varna vožnja  Motoristični dogodki 2018 Dobrodelni nakupi v T-2 Klubu

Akcijo lahko spremljate tudi v letu 2019 na tej povezavi.

Našo dobrodelnost bomo v letu 2018 usmerili v nakup reševalnega motorja za potrebe nujne medicinske pomoči. Reševalci motoristi so namreč izjemno pomemben del naše zdravstvene oskrbe. Vsak dan bijejo bitko s časom in tvegajo svoje življenje, da bi rešili življenja drugih. Zato je vsaka njihova zmaga neprecenljiva.

Med samo vožnjo večkrat vozijo na robu zmogljivosti svojih motorjev, prav tako pa tudi na robu svojih lastnih zmogljivosti. Zato morajo biti reševalci motoristi ustrezno strokovno usposobljeni in tehnično opremljeni.

Izboljšujemo možnost za preživetje poškodovancev

Bistvena prednost reševalcev motoristov sta njihova hitra odzivnost in krajši dostopni čas. So namreč tisti, ki v manj kot minuti odpeljejo proti kraju nesreče in tako bistveno izboljšujejo možnost za preživetje poškodovancev v prometnih nesrečah, pri zastoju srca in drugih poškodbah ter zmanjšujejo možnost za hude in trajne posledice. Reševalec na motorju v primerjavi z reševalnim vozilom tudi ni bistveno omejen glede opreme, saj s seboj vozi defibrilator, elemente za vzpostavitev dihalnih poti ali zaustavitev hude krvavitve in ostalo reševalno ter medicinsko opremo. Ponesrečenca sicer ne more odpeljati, lahko pa poskrbi, da se njegovo stanje stabilizira, ko do kraja pomoči prispe reševalno vozilo.

Žal pa reševalnih motorjev v Sloveniji ni dovolj in jih vseskozi primanjkuje. Ker T-2 ljubi življenje in družbena odgovornost sodi med naše ključne strateške usmeritve, smo se odločili, da bomo pomagali in zbrali sredstva za nakup novega in modernega reševalnega motorja. V želji izboljšati možnost za preživetje poškodovancev bomo sredstva za nakup reševalnega motorja zbirali z izkupičkom od prodaje izdelkov in storitev.

Dobrodelna akcija

Od 1. 3. 2018 do 30. 6. 2018 bomo od vsakega prodanega paketa Oranžni diamant ali Oranžni diamant HBO namenili 1 EUR za nakup reševalnega motorja, sami pa bomo dodali še dodatna 2 EUR. Do končnega zneska nam bodo pomagali tudi naši sponzorji, donatorji in poslovni partnerji, z dobrodelnimi nakupi v T-2 Klubu pa lahko prispeva tudi sleherni posameznik.

Vabljeni, da skupaj izboljšamo možnost preživetja poškodovancev.

 

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?