Kaj bi gledali - petek, 27. 3. 2020

Danes je čas za kino. Izbrali smo filme za vse generacije. Veliko zabave!

Najprej pa še namig za zdrava prigrizka, ki ju pripravite že popoldne.

Sadje s cimetom in čokolado

Sadje narežite na rezine in ga razdelite na dva dela. Del sadja pomakajte v raztopljeno čokolado, del pa razporedite po krožniku in ga na rahlo posujte s cimetom

Kvašene palčke s sezamom in soljo

Naredite kvasec (kvas raztopite v 1 dcl mlačnega mleka, dodajte žličko sladkorja in žlico moke – pustite počivati 20 min). 300 g moke dodajte žlico olivnega olja, ter žličko soli. Ko kvasec postane dovolj mehurčast, ga vmešajte skupaj z moko in oljem v gladko testo. Pustite počivati 30 minut. Oblikujte palčke kot za grisine (valjajte jih kot kače iz plastelina). Razporedite po pekaču, posujte s sezamom. Pecite v pečici na 200* stopinj, da svetlo porjavijo.

In kino se lahko prične

AMC: petek, 27. 3. 2020, 16.25 – Čokolada

Glejte v tv2go.

Slasten film o izjemni moči medosebnih odnosov, ki jih nadgradi ljubezen do čokolade. Odlična igralska zasedba (Judy Dench, Juiliette Binoche in Johnny Deep) vas bodo navdušili, seveda pa ni izključeno, da ne boste takoj po ogledu potrebovali vročo čokolado – s ščepcem čilija seveda.

Cinemax 2: ptek, 27. 3. 2020, 9.25 – Bilo je nekoč na divjem zahodu

Glejte v tv2go.

Popolna klasika. Vestern Sergia Leoneja, ki je povzdignil ta žanr na piedestal.

Moški brez imena želi maščevanje. Na tarči ima Franka, krutega morilca, ki ga je najel šef železnic, gospod Morton v želi, da si pridobi zemljo Jill McBain.

TV SLO 1: petek, 27. 3. 2020, 22.55: Apokalipsa danes

Glejte v tv2go.

Izjemen film režiserja Francisa Forda Coppole o vietnamski vojni. Igrata Martin Sheen in Marlon Brando.

CINESTAR PREMIERE 2: petek, 27. 3. 2020, 19.00 – 30 želja

Glejte v tv2go.

Srčna komedija, ki nas opomni, kako pomembno je, da naše življenje polnimo s pravimi stvarmi.

To je zgodba o Skye (Maisie Williams), energični najstnici v zadnjem stadiju bolezni, ki se druži s Calvinom (Asa Butterfield), 19-letnim hipohondrom, ki se boji svoje sence.

CINESTAR FANTASY: petek, 27. 3. 2020, 14.50 – Helenine ljubezni

Glejte v tv2go.

Romantična komedija se poigra z idejo, kako lahko razlet nekega povsem naključnega dogodka, našo usodo odpelje v povsem drugačne smeri. Gwyneth Paltrow v njeni lepši podobi.

T-2, videoteka: Jaz, Daniel Blake

Glejte v tv2go.

Odličen film britanskega režiserja Kena Loacha.

Devetinpetdesetletni Daniel Blake je vse življenje delal kot tesar v Newcastlu. Potem ko doživi srčni napad in skoraj pade z gradbenega odra, prvič v življenju potrebuje pomoč države. A ob zaprositvi za socialno pomoč Blake trči ob zid institucionalne birokracije, katere obraz so brezčutni socialni delavci.

Obvestila

Delo od doma v izrednih razmerah

Marsikdo v teh dneh svoje delovne obveznosti opravlja od doma. Kaj to pravzaprav pomeni? Delo doma ima lahko nekatere prednosti, predvsem pa od nas zahteva povsem nov način odnosa do dela, zato vam ponujamo nekaj nasvetov, da boste pri delu od doma kar se da učinkoviti.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?