Nove cene podatkovnega prometa v Evropski uniji 2018

Evropski uniji lahko že od 15. junija 2017 uporabljate tudi mobilne podatke, ki so že vključeni v vaš mobilni paket v Sloveniji. Z novim letom pa prihaja nekaj sprememb, s katerimi bo brskanje po spletu znotraj EU še bolj brezskrbno.

V letu 2018 se bo v nekaterih paketih povečala količina podatkovnega prometa v Evropski uniji:

Ime paketa

Podatkovni promet v EU 2017

Podatkovni promet v EU 2018

Brezčasni Mini

200 MB

200 MB

Brezčasni Midi

1 GB

1 GB

Brezčasni M

3 GB

4 GB

Brezčasni L

4 GB

5 GB

Podatkovni Mini

500 MB

500 MB

Podatkovni L

3 GB

5 GB

 

Prav tako se bo znižala cena prenosa podatkov po zakupljeni količini in sicer od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,71 centa (0,0071 €) z DDV na MB namesto po ceni 0,92 centa (0,0092 €) z DDV na MB.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?