Novembrski večeri v družbi T-2 TV

Mesec november prinaša številne filmske uspešnice in nadaljevanja odličnih serij. Za lažji pregled nad njimi smo pripravili izbor tistih, ki si jih je zagotovo vredno ogledati.

TOP film meseca

Misija KandaharUhajanje zaupnih obveščevalnih podatkov, razkrije tajno misijo in identiteto tajnega agenta CIE, ki deluje na Bližnjem vzhodu. Ker je obtičal v osrčju sovražnega ozemlja, se morata s prevajalcem prebiti iz puščave do reševalne postaje v Kandaharju v Afganistanu in se izogniti elitnim specialnim enotam, ki ju zasledujejo… Film si v novembru lahko ogledate brezplačno!

Novo na Voyo:

Amerika ima talent: Akrobati: Priljubljeni šov Amerika ima talent, ki prinaša najboljšo zabavo, je tokrat posvečen najbolj šokantnim, nenavadnim in edinstvenim talentom, ki se do sedaj niso mogli predstaviti na odru. Ocenjevali jih bodo vedno neusmiljeni Simon Cowell, nekdanja rokoborka in zvezdnica Nikki Bella ter profesionalni dirkač in kaskader Travis Pastrana. Obetajo se dih jemajoči nastopi in osupljivi talenti! Nove epizode so že na voljo na Voyo.

Novosti na HBO Max:

Otroci zla: Zamaskirani morilec ubije znanega politika in mu v roki pusti star zlatnik. Vse kaže, da je šlo za obredni umor. Odvetnik Nikola Bobić nerad sprejme primer in postane del nevarne igre, ki bo za vedno spremenila njegovo življenje. Cela sezona je že na voljo na HBO Max.

Nuna 2: Nuna 2 nadaljuje, kjer se je prvi film končal in odkriva šokantno prej neodkrito poreklo zlega demona. Spremlja dve mladi redovnici, ki tvegata vse, da bi razkrili življenjsko nevaren misterij njenega povratka in jo pregnali nazaj v pekel enkrat za zmeraj. A tokrat nihče ni prepričan. Že na voljo na HBO Max.

30 kovancev: Hvaljeni mojster grozljivk Álex de la Iglesia je režiser in soscenarist "30 kovancev" (30 Monedas), čigar zgodba se odvija v vrtoglavem svetu, v katerem nič ni, kot se zdi – in nobenemu ni mogoče verjeti. Po padcu Pedraze v drugi sezoni najdemo očeta Vergara (Eduard Fernández) in Eleno (Megan Montaner) v peklu. V svetu živih pa vplivni vodja sekte Christian Barbrow (Paul Giamatti) kuje mračno zaroto, kako bo ponovno zbral 30 kovancev za zlobni ritual. Medtem ko nekdanji prebivalci Pedraze poskušajo odkriti skrivnosti, ki se skrivajo za strahotami, ki so jih doživeli v ujetništvu, Vergara sodeluje z nekdanjimi sovražniki v strašni tekmi, da bi preprečil Barbrowovo vladavino uničenja – in konca sveta. Vsak ponedeljek vas čaka nova epizoda na HBO Max.

Pustite ga: Za oskarja nominirana Diane Lane in dobitnik oskarja Kevin Costner sta soigralca v trilerju, ki se odvija v 60. letih prejšnjega stoletja, kot upokojeni šerif George Blackledge in njegova žena Margaret. Tri leta po nesrečni smrti njunega sina Jamesa zakonca zapustita svoj dom, da bi rešila bivšo snaho Lorno in svojega vnuka Jimmyja iz krempljev njune nove, nasilne družine Weboys. 10. novebra premierno na HBO Max. 

Jesenski večeri na TV 1000

Tematski blok: Noč čarovnic: Pripravite se na november, poln družinske zabave - z našim tematskim blokom Družinske nedelje! Vzemite si dan za prisrčne dogodivščine in smeh. Ste vedeli, da sta najljubšim likom Roalda Dahla v animiranem filmu Čudoviti lisjak glasove posodila George Clooney in Meryl Streep? Ali pa, da sta filma Kung Fu Panda in Kung Fu Panda 2 polna akcije in humorja, ki spotoma prinašata tudi dragocene življenjske lekcije? In da sta legendarna režiserja Steven Spielberg ter Peter Jackson združila moči pri filmu Tintin in njegove pustolovščine: Samorogove skrivnosti, s čimer sta na filmskem platnu oživela legendarnega belgijskega stripovskega junaka? V družbi filmov, kot sta Majhna Akila in Hiša pošast bo vsak našel nekaj po svojem okusu, zato zbobnajte na kup svoje najdražje in si privoščite prijetne nedelje, polne čarovnije! Glejte vsako nedeljo zvečer na TV 1000.

Tematski blok: Teden Toma Cruisa: Pripravite se na vznemirljivo enotedensko potovanje skozi plodovito kariero hollywoodske legende Toma Cruisa in se nam pridružite pri pregledu največjih uspehov te igralske zvezde. Čakajo vas mnogi filmi, od takšnih, v katerem napoveduje zločine, kot je Posebno poročilo; do takšnih, zaradi katerih nam razbija srce - kot je Vojna svetov, v katerem se bori z nezemeljskimi vsiljivci. Cruiseova ljubezen do hitrosti v filmu Dnevi grmenja je legendarna, njegova enigmatična vloga v filmu Vanilla Sky pa preizprašuje meje realnosti. Ujamete lahko tudi neizprosno akcijo v filmu Jack Reacher: Nikoli se ne vrni in osupljive podvige v filmu Misija: Nemogoče - Izpad. Bodite z nami v tednu, posvečenemu tej filmski ikoni. Glejte filme od 13. do 19 novembra na TV1000.

Program TV 1000 je na voljo vsem naročnikom programskih shem M, L in XL HD.

Da Vinci

Mladi veterinarji: Izkusite sočutje in se podajte na pustolovščino z novo sezono Mladih veterinarjev. Odkrivajte skrivnosti, kot je pridobivanje teže morskega leva, ter pomagajte lenemu labradorcu in muckam v stiski. Pridružite se navdušenju, ko mladi veterinarji pomagajo poškodovanim konjem, zdravijo pse ter skrbijo za osirotele škorce in navihane jazbece. Spoznajte divje živali, vse od lemurjev do pitonov, in se prepustite ganljivim trenutkom, med drugim okuženemu stopalu jagenjčka in pasjim prehranjevalnim muham. Predanost mladih veterinarjev resnično zasije na tem potovanju, posvečenemu živalim. Glejte vsako soboto in nedeljo.

Postanimo izjemni z voditeljem Bearom Gryllsom: Neverjetna življenja najbolj izjemnih posameznikov na svetu vas bodo navdihnila in motivirala! Od Julie Roberts do Rogerja Federerja, od Courteney Cox do Channinga Tatuma – najuspešnejši ljudje današnjega časa bodo z vami delili svojo zgodbo in vas navdihnili. Naša zanimiva desetdelna dokumentarna serija vas popelje na popotovanje skozi njihova življenja, razkriva skrivnosti njihovega uspeha in raziskuje lastnosti, po katerih izstopajo. Ne zamudite priložnosti, da se učite od najboljših na kanalu Da Vinci in izkoristite ves svoj potencial. Na sporedu vsako nedeljo.

Program Da Vinci je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Programi Viasat

Tematski blok: Divja Amerika: Odpravite se na divje popotovanje po ZDA in Kanadi ter izkusite neukročeno lepoto in ogrožena čudesa celine s pomočjo celega niza premier, ki vključujejo oddaje, kot so 'Korenine življenja', 'Divji zahod', 'Divji Teksas' in številne druge! Raziskujemo prostrane, veličastne pokrajine, čudovite divje živali in nekatere nevarnosti, ki prežijo pod površjem, kot so vulkani, podnebne spremembe in smrtonosni nasprotniki. Naše oddaje in dokumentarni filmi vas bodo popeljali v samo osrčje naravnih zakladov Severne Amerike. Vsak delovnik na Viasat Nature.

Waco: zamolčane zgodbe: Leta 1993 je 82 članov ekstremistične verske sekte Branch Davidians izgubilo življenje v enem najbolj kontroverznih obleganj sodobne ameriške zgodovine. 23 ljudi, ki so umrli v obračunu z ameriškimi zveznimi častniki, je bilo Britancev. 30 let kasneje spremljamo njihove intimne, čustvene zgodbe skozi oči in pričevanja njihovih bližnjih ter preživelih v požaru, od katerih so mnogi spregovorili prvič. Premierno od 5. novembra na Viasat History.

Korenine življenja: Sledite nam v svet treh legendarnih dreves Amerike. Odpravljamo se na popotovanje po tej veličastni celini, da bi spoznali skupino karizmatičnih likov, ki obiščejo vsako drevo. Ta tridelna oddaja spremlja njihov boj za preživetje v teh neukročenih deželah in raziskuje njihovo povezavo z nekaterimi najstarejšimi živimi bitji na svetu ... drevesi! Gre za vrsto neverjetnih, medsebojno povezanih odnosov, kjer eden preprosto ne more preživeti brez drugega. Premierno od 6. novembra na Viasat Nature.

Divji Teksas: Spremljamo osupljivo praznovanje divjih živali v Teksasu, ki ga vidimo skozi oči živali - od skrivnostnega mehiškega slepega mačka (vrste soma) do izmuzljivega ozelota - in si tako ogledamo najbolj spektakularne teksaške pokrajine ter naravne dogodke. Z visokih vrhov zahodnega Teksasa se spustimo skozi vodonosnike, reke in zalive globoko v Mehiški zaliv, kjer nas čakajo naravne lepote dežele in njena ekološka pomembnost. Glejte 6. novembra na Viasat Nature.

Divji zahod: Nič ni bolj spektakularnega ali raznolikega v Ameriki kot je veličastni Divji zahod, dom izjemnih puščavskih pokrajin, kot so Veliki kanjon, Dolina smrti, Dolina spomenikov, velikanski gozdovi sekvoj in ekstremne obale, oblikovane skozi tisočletja. Razkrivamo, kako so nastali ti veličastni svetovi, kaj jih dela tako edinstvene in katere elementarne sile vladajo nad življenjem tamkajšnjih bitij ter ljudi. Serija, ki so jo snemali dve leti v osmih različnih ameriških državah in na mehiškem polotoku Baja, si pomaga z najnovejšo tehnologijo in s kopnega, morja ter zraka oživlja ta dih jemajoči del sveta. Premierno od 7. novembra na Viasat Nature.

Mesta: nova divjina narave: Mesta po svetu rastejo hitreje kot kateri koli drug habitat in čeprav jih večina od nas smatra za betonsko džunglo brez prisotnosti resnične narave, gre le za novo vrsto habitata, polnega novih in presenetljivih priložnosti za živali vseh oblik in velikosti. Te divje živali se soočajo s podobnimi izzivi kot ljudje. Če se znajo prav obrniti, lahko v mestu najdejo vse, kar potrebujejo, prav kakor mi. Ker se naravni svet krči in se naša urbana središča še naprej širijo, prilagajanje življenju v mestu še nikoli ni bilo tako pomembno. Premierno od 11. novembra na Viasat Nature.

Skrivno življenje kmečkih živali: Mislimo si, da vemo, kako so ovce neumne in prašiči pametni ter da se krave pred dežjem uležejo - a kmečke živali so veliko več kot to. V tej oddaji s pomočjo nekaj najboljših kmetij v državi ustvarjamo s soncem obsijano idealno mesto, kjer bomo testirali živalsko inteligenco, odkrivali malo verjetne odnose in opažali neverjetno plat kmečkih živali, ki je še niste videli. Premierno od 12. novembra na Viasat Nature.

Dokumentarni programi Viasat so na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

BBC Earth

Skrivnosti superstarostnikov: Dr. Michael Mosley vzame pod drobnogled znanost o staranju. Michael potuje po svetu in sreča ljudi, za katere se zdi, da so odklenili skrivnosti zaviranja staranja. Michael zbere njihove skrivnosti in preveri znanost v ozadju njihovih trditev. Ob tem gledalcem postreže s konkretnimi nasveti za daljše in bolj zdravo življenje. Oddaja predstavlja vse vidike procesa staranja ter ponuja priložnosti, da podvomimo in celo spremenimo staranje našega organizma. Glejte od 6. novembra naprej,

Planet Zemlja: Zadnji del trilogije Planet Zemlja raziskuje največje habitate našega planeta in tamkajšnje izjemne živali. Oddaja je polna naravnih čudes ter zanimivih vpogledov na kraje in živali, ki presegajo našo domišljijo. Od globin oceana do najbolj oddaljene džungle, odkrijte zadnje velike divje predele našega planeta in izjemne strategije, ki so jih živali razvile za preživetje. Vsaka posamezna epizoda se osredotoča na določen habitat, vključno s travišči in puščavami, gozdovi, sladkovodnimi habitati in obalami. Glejte od 12. novembra,

Življenje pod ničlo: Spremljajte nove ledene dogodivščine trdoživih posebnežev v zanimivi enajsti sezoni serije Življenje pod ničlo, ki opisuje njihov vsakdan na Aljaski. Mati narava postaja čedalje bolj nepredvidljiva in preživetje na Aljaski je negotovo. Kako bodo naše štiri družine na različnih koncih neusmiljene aljaške divjine premagale dolgo, temno in ledeno zimo? Velika ameriška zvezna država Aljaska slovi po izredno nevarnem vremenu, saj se temperature redno spustijo na smrtonosnih -60 stopinj Celzija, kljub temu pa tukaj najdemo najbolj trdožive, odporne in izolirane ljudi na svetu. V enajsti sezoni se Sue pripravlja na brutalno zimsko nevihto v Kaviku, Hailstonovi se odpravijo na ribolov na ledu, Andy vpelje nove mladičke v svojo vprežno ekipo, Glenn pa lovi karibuje za družino. Glejte od 14. novembra dalje.

Dokumentarni program BBC Earth je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

 

Želimo vam prijetno gledanje!

Tehnologija

Most med učenjem in zabavo

Internet otrokom odpira poti do novih priložnosti, pozitivne spletne vsebine pa jim širijo obzorja in s tem ustvarjajo boljše digitalno otroštvo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?