Omogočamo priklope na OŠO Ajdovščina

Prebivalce Ajdovščine in okolice obveščamo, da po novem omogočamo priklop naših storitev preko odprtega širokopasovnega omrežja. Priklop na OŠO Ajdovščina omogoča uporabo vseh storitev T-2: v svojo dnevno sobo lahko pripeljete kristalno čisto sliko z edinstveno T-2 televizijo in izberite bliskovite hitrosti interneta vse do 1000/100 Mbit/s, katero boste z najsodobnejšim Wi-Fi 6 omrežjem lahko v popolnosti izkoristili.

Odločite se lahko za pakete Oranžni, ki so že opremljeni s TV programskimi shemami, hitrim internetom ter mobilno telefonijo. Izberete lahko tudi prilagodljive pakete in si sami sestavite svoj svet telekomunikacij. Paketno ponudbo si lahko ogledate na strani: https://www.t-2.net/paketi.

Za informacije o možnosti priklopa na vaši lokaciji, naročilo storitev ter vse ostale informacije o izvedbi priklopa nas lahko pokličete na številko 064 064 064 ali nam pišite na info@t-2.net. Z vseseljem vam bomo svetovali.

Obvestila

Gostovanje v tujini

Z dnem 1. 7. 2022 povečujemo vključene količine prenosa podatkov v državah območja EU-tarife, ki jo lahko uporabniki porabijo v sklopu izbranega mobilnega paketa. Prav tako lahko z določenimi operaterji izven EU uporabljate nižjo tarifo gostovanja. Preverite tudi nekaj uporabnih informacij in namigov.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?