T-2 TV: ne spreglejte novih TV vsebin v mesecu marcu

Zakorakali smo v drugo polovico marca, ki nam bo postregel z novim naborom TV vsebin. Kljub pomladnim temperaturam verjamemo, da so vaši večeri vseeno namenjeni druženju z našo T-2 TV. Poglejmo katere akcijske filme, napete serije in nepogrešljive zgodovinske oddaje nas čakajo v drugi polovici marca.

TV paket meseca - Grand Slam X

Paket Grand Slam X ponuja kombinacijo športne in glasbene zabave, poleg tega pa vključuje tudi vsebine za odrasle. V paketu boste našli pester nabor programov za vsak okus. Športno-zabavno videoteko lahko naročite za 7,99€ mesečno, vsi člani T-2 Kluba, pa lahko unovčijo 1.125 točk in 3 mesece plačujejo le 1,75 mesečno. 

TV paket Grand Slam X

Detektivski dnevi na Epic Drama

Maigret: Po knjižni predlogi Georgesa Simenona na ekrane prihaja nova priredba zgodb priljubljenega knjižnega junaka - francoskega detektiva Julesa Maigreta, ki ga upodablja nihče drug kot Rowan Atkinson. V prvi sezoni srečamo Maigreta poleti leta 1955, ko do smrti zabodejo mlado žensko, že četrto v le nekaj tednih. Bo Maigretu uspelo najti morilca, preden ta zopet udari? V drugem primeru skuša Maigret izslediti morilca človeka, ki ga je poklical le nekaj ur pred svojim umorom, kar ga vodi do tolpe, odgovorne za pokol družine v Pikardiji. Premierno od četrtka, 28. marca, ob 21.50 na Epic Drama.

Gospodična Scarlet in Vojvoda: Scarlet začenja 4. sezono v stilu - kmalu po tem, ko prevzame londonsko detektivsko agencijo Nash & Sons. Seveda pa stvari ne gredo povsem gladko, čeprav ji na pomoč hiti dobro znani obraz. V zasebnem življenju se njen odnos z Williamom oz. Vojvodo razvija v smeri preteče odločitve, ki bo oblikovala njuni življenji. Premierno od četrtka, 21. marca, ob 21.00 na Epic Drama.

Gospodična Scarlet in Vojvoda na Epic Drama

Tematski blok: Velikonočni vikend: Pridružite se izjemni Agathi Christie in si oglejte film 'Agatha in Ištarjino prekletstvo' z Lyndsey Marshal, Jonahom Hauer-Kingom in Bronaghom Waughom; razrešujte zločine s pomočjo duhovnika v seriji 'Grantchester' z Jamesom Nortonom, Robsonom Greenom in Alom Weaverjem v glavnih vlogah; pridružite se neustrašni detektivki v filmu 'Detektivka Fisherjeva: Grobnica solz' z Essie Davis in Nathanom Pageom ter uživajte v klasični zgodbi o ljubezni in nagajivosti v seriji 'Tom Jones', v kateri nastopajo Solly McLeod, Sophie Wilde, Shirley Henderson in Hannah Waddingham, ki je za uprizoritev Lady Bellaston prejela nagrado Astra za najboljšo stransko igralko.

Program je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Programi Viasat

2. svetovna vojna: Ženske v prvih bojnih vrstah: V novi, tridelni seriji raziskujemo drzne in do sedaj bore malo znane zgodovinske podvige izjemnih pilotk, novinark, gverilk in vohunk, ki so se borile, živele in umirale v 2. svetovni vojni. Serija, ki kljubuje vsem pričakovanjem, premaguje predsodke in končno osvetli nekatere najbolj nevarne, pogumne in do sedaj nezapisane zgodbe žensk, ki so vodile napade. Premierno od 18. marca, ob 21.00 na Viasat History.

2. svetovna vojna na Viasat History

Poljski divji zahod: Področje na vzhodu Poljske je eno zadnjih divjih območij v Evropi, kjer živijo tudi živali, ki so drugod že zdavnaj izginile. V pragozdu Beloveška pušča (Białowieża) na meji med Poljsko in Belorusijo živi okoli 1500 bizonov in množica divjega goveda. Nižine Biebrza sestavljajo največji narodni park na Poljskem in so za bobre, vidre in številne vodne ptice življenjskega pomena. Koliko življenjskega prostora bodo imele živali divjega vzhoda Poljske in kakšna prihodnost jih čaka, je skorajda v celoti odvisno od človeka. Ne zamudite v nedeljo, 31. marca, ob 17.20 na Viasat Nature.

Top Guns: V osrčju britanskega vojnega letalstva: Dokumentarna serija spremlja moške in ženske v prvih bojnih linijah na sedežu RAF (Royal Air Force) Lossiemouth, oporišča kraljevega letalstva na severu Škotske, kjer so doma bliskoviti bombniki in pomorska patruljna letala. Serija nas popelje v osrčje pilotskih kabin, pristajalnih stez in samega oporišča, od koder spremljamo ekipe, ki branijo britansko nebo pred grožnjami. Premierno od četrtka, 28. marca, ob 22.00 na Viasat Explore.

Prekletstvo pokojnika in izgubljeno špansko zlato: Kru Williams Pitt, Adam Palmer, Taylor Starr in njen oče raziskujejo zahrbtni pacifiški severozahod. Na poti se spopadajo z divjim vremenom, strmim terenom in smrtonosnim prekletstvom, medtem ko skušajo najti legendarni izgubljeni rudnik zlata. Časa imajo malo, saj je zima pred vrati. Od skritih jam do španskih rudarskih artefaktov; od starodavnih zemljevidov do skrivnostnih napisov in od ledeniških grobišč do starih zapuščenih rudnikov skozi epizode sledimo ekipi med odkrivanjem in preučevanjem novih sledi, zaradi katerih hodijo po neverjetnih, nepredvidljivih poteh. Premierno od nedelje, 24. marca, ob 21.00 na Viasat Explore.

Dokumentarni programi Viasat so na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Napeti akcijski večeri na TV 1000

Nočni let: Lisa Reisert sovraži letenje, toda groza, ki jo čaka na nočnem letu do Miamija, ni povezana s strahom pred letenjem. Le nekaj trenutkov po vzletu moški, ki sedi poleg nje, grozeče razkrije pravi razlog za svojo prisotnost na letalu. Je namreč del načrta za umor bogatega, vplivnega poslovneža in prav Lisa je ključ uspeha operacije. Če zavrne sodelovanje, bo njenega očeta ubil plačani morilec, ki samo čaka na Jacksonov klic. Ne zamudite v soboto, 16. marca, ob 21.00 na TV 1000. 

Neusmiljeni morilec: FBI agent Jack Crawford se je odločen maščevati za smrt svojega partnerja. Vsi dokazi namigujejo na vpletenost skrivnostnega morilca Roguea, ki se spet pojavi leta po umoru, da bi poskrbel za nedokončane posle. Njegov prihod sproži nasilen spopad rivalskih tolp. Bo resnica končno prišla na dan, preden bo prepozno, in komu bo prizaneseno? V nedeljo, 17. marca, ob 23.20 na TV 1000.

Neusmiljeni morilec na TV 1000

Novo na HBO Max

Aquaman in izgubljeno kraljestvo: Jason Momoa ponovno igra vodnega superjunaka Arthurja Curryja, bolj znanega kot Aquaman, ki je zdaj kralj Atlantide in oče. Toda ko se njegov stari sovražnik Black Manta znova pojavi močnejši kot kdaj koli prej, odločen, da bo maščeval svojega očeta in uničil vse, kar je kralju drago, mora Arthur prositi za pomoč svojega zaprtega in zagrenjenega brata Orma (Patrick Wilson), pozabiti na njune razlike in združiti sile z njim, da reši svojo družino, Atlantido in svet pred uničenjem. Že na voljo na HBO Max. Premiera na HBO pa bo 17. marca, ob 20. uri. 

Aquaman na HBO Max

Filmsko dogajanje na POP TV

Kitajski zid: V temačnem srednjem veku se neustrašna bojevnika William in Pero podata na nevarno pot proti Kitajski, da bi odkrila skrivnosti njihovega naprednega orožja. Ko prispeta na cilj, ju obtožijo vohunstva in zaprejo, toda kmalu ugotovita, da sta se znašla sredi krvave bitke za preživetje človeštva. Ne spreglejte akcijskega filma to soboto, ob 20.00 na POP TV.

Ella in John: Oskarjevska nagrajenka Helen Mirren in dvakratni dobitnik zlatega globusa Donald Sutherland upodobita par ubežnikov, ki se odpravi na nepozabno potovanje v starem avtodomu. Pot ju vodi od doma v Bostonu čez vso državo do hiše njunega knjižnega idola Ernesta Hemingwaya na Floridi. Med potjo vnovič užijeta strast do življenja in vzajemno ljubezen, cestna pustolovščina pa jima bo pred koncem prinesla tudi mnoga razkritja in presenečenja. Privoščite si malo komedije to nedeljo, ob 22.10 na POP TV.

Želimo vam prijetno gledanje!

Obvestila

T-2: operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

T-2 je med ponudniki telekomunikacijskih storitev po podatkih najnovejše raziskave Episcentra znova prepoznan kot operater z najbolj zadovoljnimi naročniki.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?