Zadovoljni naročniki Oranžnih paketov

Veseli nas, da T-2 naročniki uživate v storitvah interneta, televizije, mobilne in stacionarne telefonije. Za vas smo pred kratkim prenovili paket T4 Start in ga dodali v skupino Oranžnih paketov. Brezplačno smo 16.000 naročnikom povišali hitrost interneta iz 5/5 Mbit/s na 10/10 Mbit/s na optičnem omrežju in iz 4/1 Mbit/s na 10/1 Mbit/s na bakrenem omrežju. Z več kot 130 televizijskimi programi in mobilni paketom Brezčasni Mini, Oranžni Start v vaše gospodinjstvo pripelje vse telekomunikacijske rešitve.

Paket, ki mu težko rečeš ne!

Oranžni Diamant sedaj z mobilnim paketom Brezčasni L predstavlja brezskrbno brskanje po spletu tudi v mobilnem omrežju, saj je prenos podatkov neomejen. Skupaj z več kot 230 programi, internetno hitrost 500/100 Mbit/s, aplikacijo tv2go, časovnim zamikom in neomejenimi klici na stacionarni telefoniji se je za paket odločilo že več kot 20.000 naročnikov!

Za Oranžni Diamant sem se odločil...prepozno. Na optiki so to prava digitalna nebesa :)

Novosti

Kliči T-2 za TE4

Letošnjo jesen mineva sedem let, odkar smo v T-2 prvič izvedli akcijo Kliči T-2 za TE4. Tudi po sedmih letih T-2 ostaja prepoznaven prav po svojih štirih vrhunskih storitvah – internetu, televiziji, fiksni in mobilni telefoniji.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?